Ochrona z Klubu P..... pozostawia wiele do życzenia.Nie...

Ochrona z Klubu P..... pozostawia wiele do życzenia.Nie interesują się niczym tylko poniewierają ludzi i traktują ich jak zwierzęta w tym kobiety. Byłam świadkiem jak ochroniarz z Klubu Piekarnia nadużywał siłę wobec kobiety która po prostu chciała od nich pomocy... zginęła jej kurtka i została wywalona z Klubu na mróz bez niczego. Od czego jest w takim razie ochrona? Od nadużywania siły czy od pomagania ludziom w takich chwilach? Za co im płacą? Może w końcu ktoś coś z tym zrobi?

9 komentarzy

2hard4you

Tam sie robi drugie Bravo, proponuje jechac do Konecka a zobaczysz co znaczy dobra zabawa i jak sie przedstawia kultura ochroniarzy. Pelny profesjonalizm mimo ze to "wioska".

2 0
ID:22129

...

Przestańcie tam chodzić to przestaną na was zarabiać.Najlepszy sposób sprzeciwu.Bo w policje nie ufam w takich wypadkach.

3 0
ID:22137

negocjator

obrośli w piórka ?! są niezastąpieni może ... przynajmniej może im tak się wydawać ! ochrona w klubie ma za zadanie sprawić żebym czuł się bezpiecznie ... a nie wywalić bo mi kurtę ktoś zajumał z szatni !

3 0
ID:22138

jon

juz od dawna tam nie chodze, dla mnie TBking jest najlepszy

1 2
ID:22139

ben Jakov

Pretensje twoje bezzasadne są, film "Miś" naucza, że "za rzeczy pozostawione w szatni, obsługa nie odpowiada", a kobieta musiała być "awanturującą się"...

0 3
ID:22147

lady99

ben jakov skąd wiesz czy była awantuujacą sie? to prawda ze ochrona robi sie coraz gorsza. Niech wywalają za drzwi narkomanów i zataczających się a nie dziewczyny,którym ukradli kurtki! Jest zima! Ja tez miałam problem z ochroną,szok.

2 0
ID:22157

zbuntowany_kaloryfer

I dlatego nagłaśniajcie ludzie takie przypadki na forum! Być może wpłynie to w jakimś stopniu na decyzje właścicieli lokali podczas zatrudniania pracowników! I być może skłoni do bardziej wnikliwego przyglądania się już zatrudnionym.

3 0
ID:22165

kobieta89

bezczelne są te stwierdzenia ,że kobieta musiałabyć awanturująca się ! to znaczy że kobiety jak ryby głosu nie mają? no wybaczcie żeby można by było ubliżać kobiecie a ona miałaby stać i potulnie tego słuchać ! w glowie nie mieści się to żeby jeszcze dodatkowo używać siły wobec niej i to ochrona ! wstydzcie sie !

3 0
ID:22170

s_lajt

Jon TB? Ty byles tam w Andrzejki? Just 5 - Kolorowe Sny, taaaak to jest najlepszy klub na wsi chyba...

2 0
ID:22180

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

WOLNE MEDIA