Apeluję do byłej kandydatki na prezydenta, aby nie robiła...

Apeluję do byłej kandydatki na prezydenta, aby nie robiła ludziom wody z mózgu. Dynamicznie rozwijają te miasta, gdzie jest kontynuacja kadencji. Dla Włocławka będzie najkorzystniej jeśli prezydentem pozostanie Pałucki.

9 komentarzy

rkuligowska

A ja apeluję do Ciebie zaślepiony człowieku , gdzie TY TEN ROZWÓJ WŁOCŁAWKA WIDZISZ?Z MIASTA POWYJEŻDŻAŁO WSZYSTKO CO WARTOSCIWE,ŻADEN CZŁOWIEK CO CHCE SIĘ DOROBIĆ NO TO NA PEWNO NIE Z PRACY WE WŁOCŁAWKU , ANI Z ZAROBKÓW PROPONOWANYCH PRZEZ NASZYCH PRACODAWCÓW.ALE TY PEWNO O TYM NIE WIESZ BO CHYBA JESTEŚ JUŻ NA EMERYTURZE WIĘC NIC NIE POTRZEBA! ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ I W OGÓLE JAK TY MYŚLISZ!!!!!!!!!! ZGROZA!!!!!!!!!!!

4 16
ID:22148

negocjator

horąziakowa pluje jadem ... tyle w tym temacie ...

4 0
ID:22151

prawicowiec

chciałem głosować na Zbonikowskiego, ale kiedy zaczął otaczać się takimi ludźmi jak Krut-Horronziak, Kierzkowski, Kazimierczak to przeszła mi ochota. Wolę już Pałuckiego, który jest przewidywalny.

22 8
ID:22152

Re , dla zenka

Świetnym przykładedm jest kolejna chyba 3 reelekcja prezydenta świecącego nam przykładem Torunia.

10 1
ID:22153

:-)

prawicowiec?! tak przewidywalny w DALSZEJ DESTRUKCJI WLOCLAWKA, ja wybieram rozwoj wybieram Zbonikowskiego

4 16
ID:22154

zbuntowany_kaloryfer

Zenek, a może dynamicznie rozwijają się miasta do których napływa kapitał? I które umieją ten kapitał zatrzymać?

5 0
ID:22177

szuja

rkuligowska | dziś, 13:28:12
Twój krzyk bierze się z obaw i głębokiej depresji.Musisz się leczyć.Na razie postaraj się pisać małymi literami.

4 0
ID:22189

Włocławianiuuuniuś

a ja wybieram rodzinę O..... Takich na początku za TROSKANYCH o WŁOCŁAWEK, żyjących we WSPÓLNOCIE WŁOCŁAWSKIEJ nie widziałem. Panie Dembczyński miałeś chłopie złoty RÓG, a pozostał jeno....
ALE prześladuje mnie od tygodnia myśl taka: Czy małżonka Jasia niemowy też jest taka rozmowna, czy to podobnie....
Dzięki Bogu że Horonziakowa przeszła, będzie miał kto stać na straży jako opozycja.

2 3
ID:22193

Włocławianiuuuniuś

Drogi towarzyszu Szuja.
Wiemy że normy przekroczone przez naszego przodownika są zdumiewające:
- Oddanie ul. Kapitulnej zakładane na 2012 rok, będzie zrealizowane o rok krócej.
- Budowa pływalni dla ludu Słodowa dobiega końca, podobnie jak STADIONU CZTEROLECIA im Towarzysza Władysława.
- Przedterminowe oddanie w użytkowanie DOMÓW TOWAROWYCH PRZEDSIĘBIORCZOŚCI dla setek, tysięcy obywateli tego miasta pozwoli zaspokoić ambicje nie jednego woźnego oraz nie jednej sprzątaczki.
- Rozwoju zakładów szewskich na zielonym rynku jako przykład lokalnego programu rewitalizacji jest jak najbardziej słuszne oraz pożądane w naszym biednym społeczeństwie.

Krajanie Włocławka są wdzięczni za trud i ogrom potów przelanych dla socjalistycznego pożytku. Wnioskuje do odznaczenia naszego wodza, jako przykład wzorowego obywatela oraz prawdziwego męża miasta.

0 2
ID:22229

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA