We włocławskim szpitalu oszczędzją do przesady.Pacjenci...

We włocławskim szpitalu oszczędzją do przesady.Pacjenci na odziale wewnętrznym nie mają ciepłej wody.Żeby się umyć podgrzewają wodę w czajnikach.Czy to obecnie standard? Co na to Sanepid?

7 komentarzy

juta

To co się dzieje na oddziale wewnętrznym naszego szpitala przechodzi ludzkie pojęcie. Wiem coś o tym, jakiś czas temu leżała tam moja babcia. Książkę by napisał..... Żdrówka wszystkim życzę!!!

2 0
ID:22162

Pytanie

Czy to prawdopodobne -czy sobie ktoś żartuje ? Chociaż za panowania pani Kłapacz(czy Kopacz) z nadwornym zidiociałym NFZ wszystko jest możliwe .....

1 1
ID:22163

Stacha

Nikt sobie nie żartuje- to jest prawda nie ma ciepłej wody na oddziale wewnętrznym II. To jest skandal w XXI wieku.

0 0
ID:22173

zbuntowany_kaloryfer

Pytanie, diablo dziwna z Ciebie kobieta. ZAWSZE jesteś przeciwko wszystkim i wszystkiemu (z jednym wyjątkiem - ucieszył Cię wprowadzony zakaz palenia o ile dobrze pamiętam). Zawsze narzekasz. Mieć taką żonę to masakra... najlepiej byłoby przebić sobie bębenki uszne aby uniknąć wysłuchiwania tego zrzędzenia i marudzenia;))

0 0
ID:22175

rura do kaloryfera

Mógłbyś teraz przydać się w szpitalu bo również słabo grzeją.Tylko się nie buntuj.

0 0
ID:22209

zbuntowany_kaloryfer

Tak naprawdę to ostatnimi czasy niezbyt często się buntuję, Szanowna Stacho vel Ruro;)). Mogę i pogrzać czemu nie? W końcu zima... moja ulubiona pora roku.

0 0
ID:22217

zbuntowany_kaloryfer

Aha, i Rudi to też Ty. Znaczy się lubisz robić "sztuczny tłum" - może jesteś kieszonkowcem, tzw. "doliniarą"? Albo masz zadatki? Tylko się nie buntuj. Potrafię to zrozumieć - czasy są ciężkie, a żyć z czegoś trzeba;)

0 0
ID:22218

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA