A ja postawie na Zbonikowskiego gdyz potrafi rozmawiac a nie...

A ja postawie na Zbonikowskiego gdyz potrafi rozmawiac a nie buczy jak Palucki, ktory bardzo sie obraza!

11 komentarzy

ben Jakov

A najlepiej rozmawia sam ze sobą...

3 9
ID:22247

jaś

postawmy na młodość a nie na pzpr !!!

3 10
ID:22251

rkuligowska

NO BO TO BYŁY ZATWARDZIAŁY POLICJANT I NIE MA SIĘ NICZEMU DZIWIĆ !!!!!!!!!!!!!GŁOSUJĘ NA ZBONIKOWSKIEGO!!!!!!!!!!!!!

2 9
ID:22253

manilow

Pałucki to .....Młodzi nie dajcie się skołować

2 5
ID:22258

Janek

Debczynski, Dziekowal za seplenienie Kukuckiego. Kukucki jest radnym, a Debczynski po 4 kadencjach poszedl na aut. Ludzie podziekowali Mu za nipewnosc siebie. Podobno byl bardzo dobry jako samorzadowiec.

7 1
ID:22259

Leopold..

na młodosc... i figlarnosc....a co nam tam.......

0 5
ID:22262

Loki

Jakie pzpr?? To to coś jeszcze istnieje. Taoż analogicznie można też napisać . Nie stawiajmy na tych co jeżdżą po pijaku!!

7 2
ID:22263

Albion

Widzę, że ofensywa zbonikofilów ruszyła, nawet w niedzielę nagabywała wiernych wychodzących z kościoła. Pan Zbonikowsk zachowuje się teraz jak wilk w owczej skórze. Udaje grzecznego, umiarkowanego i rozsądengo, podobnie jak robił to jego mocodawca, przed wyborami na prezydenta RP. To tylko nieudolna gra i wiadomo, że jak dorwie się do władzy, to dopiero pokaże co potrafi. On nie ma żadnego konkretnego programu, brak mu kompetencji i wiedzy. Jest tylko politykiem z trzeciego rzędu idlatego szuka ciepłej posadki dla siebie i swojej sfory. Może przeczuwa nieprzychylność prezesa? Mam nadzieję, że odpadnie w tych wyborach i w tych za rok.

11 2
ID:22268

liberty07

Dostałam ataku śmiechu po przeczytaniu postu, że Zbonik potrafi rozmawiać!!!! Gdyby miał cokolwiek do powiedzenia, to siedziałby na debatach razem z Pałuckim, Lebiedzińskim i Złotnikiewiczem. Małolat tylko potrafi krytykować - na tym polega jego kampania. Kampania nienawiści i zawiści! Typowo PiSowskie zachowanie. Po trupach do celu, byle posadzić .... na stołku! Żal mi tych którzy wierzą, że młody coś wniesie - tak rodzinkę i znajomych na stanowiska! Dlatego z dwojga złego wybiorę, to "mniejsze zło" - Pałuckiego!

7 2
ID:22287

szuja

Ale Zbonikowski dzisiaj buczał w debacie w radio PiK. Hahaha

3 0
ID:22297

miłosz

Zbonikowski w debacie z Pałuckim (...). On nie potrafi dyskutować z inteligentnymi ludźmi.

3 0
ID:22311

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA