Traktowanie pracownikow we Wloclawku. Sznowny Panie LUKASZU...

Traktowanie pracownikow we Wloclawku. Sznowny Panie LUKASZU ZBONIKOWSKI ratuj Pan ludzi w Spolkach Miejskich zarzadzanych przaz Prezydenta Paluckiego w ktorych pracowników traktuje sie gorzej jak zwierzeta .Dzisiaj okolo godz 14 pod Boniewem Samochod Saniko wraz z pracownikami ze wzgledu na trudne warunki atmosferyczne wpadl do rowu i nikt sie nimi nie interesuje do przynajmiej godziny 22 30.Rolnicy okoliczni dziwia sie co za balagan co sie u Was tam we Wloclawku dzieje jak Oni za Prezydenta Paluckiego moga Was tak traktowac. Szanowni Wloclawianie prosimy idzcie do wyborow i glosujcie na rozsadnego , humanitarnego , ktory bedzie dbal o ludzi.Dlatego popre Zbonikowskiego!

6 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Jeżeli Twoje poparcie "pracowniku" dla Z. wynika tylko z powodu nieszczęśliwego wypadku pod Boniewem to gratuluję szerokich horyzontów. Z takimi horyzontami na pewno jesteś dobrym pracownikiem. W sam raz do odśnieżania;)

9 3
ID:22431

kawałek zbuntowanego

Przez pryzmat tego przypadku wybierz prezydenta a napewno trafi ci się odśnieżanie Popieram przedmówcę :)

7 0
ID:22436

pęknięty_kaloryfer

Popieram Ciebie. Tak trzymać. Pozdrawiam

2 5
ID:22437

ANECZKA

Jak mogli DZISIAJ o godzinie 14 wpaść do rowu skoro wpis umieściłeś o godz. 10.47. Jasnowidz, prorok czy szarlatan? Panowie z Saniko uważajcie!

8 0
ID:22438

***GWIAZDA ***

DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z TYMI WYBORAMI BO NORMALNIE MI SIĘ ...CHCE!!!
ZNÓW CHCĄ SIĘ NACHŁAPAĆ KASĄ I NIC NIE ROBIĆ ! MAM DOŚĆ D.... I NAPEWNO NIE PÓJĘ GŁOSOWAĆ!! CIĘŻKO DOSTAĆ PRACĘ ZAROBKI DO DU...GDYBY NIE ZNAJOMOĄCI TO CZŁOWIEK ZARABIAŁBY 1000 ZŁ.POMYŚLCIE OPŁACIĆ ZJEŚĆ I PO KASIE.DZIĘKUJE PREZYDENCIE SZOK SZOK SZOK!
OBOJĘTNIE KTO WYGRA TO I TAK NIC NIE ZMIENI!!!

2 2
ID:22447

matylda bracka

DZIŚ WIDZIAŁAM JAK TWÓJ KOCHANY PAN HUMANITARNY ZBONIKOWSKI KAZAŁ STAĆ CAŁY DZIEŃ LUDZIOM -dokładnie panom z transparentem wyborczym by głosować na niego .W TAKI ZIĄB MRÓZ PRZESTRASZNY BEZ CZAPEK RĘKAWICZEK ZA PARĘ GROSZY . PRZED REALEM TO BYŁO .SUPERMEN SZANOWANY . WSPÓŁCZUŁAM TYLKO TYM PANOM bo ja bym kazała mu w ten mróz sama pod realem stać . MAŁO MU NA KAŻDEJ GŁÓWNEJ ULICY WISI .wybierzcie tego młodego bo będziecie go mieć włocławianie na sumieniu jak nie wygra do lipna odstawią .

2 0
ID:22500

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA