Słuchajcie, To jest naprawde straszne. Schronisko dla...

Słuchajcie, To jest naprawde straszne.
Schronisko dla zwierząt we Włocławku to jest jakis absurd, mamy teraz ciezkie warunki pogodowe co za tym idzie bezdomne zwierzeta sa skazane, na mroz, na cierpienie, odmrozenia i glod a wloclawskie schronisko co robi?
nic, nie odbiera tel,nie wpuszcza na swoj teren, nie przyjerdza po zwierzeta i jeszcze dyskutuje przez telefon "okrzykuje" ludzi proszacych o pomoc.
Wiele razy dzwoniłam, byłam swiadkiem dzwonienia do schroniska i proszenia o przyjechanie po psy błąkajace się po ulicach, latem z obawy że pogryzą dzieci bawiące się w piaskownicy (ul.Łanowa 5a )zimą z obawy ,że zamarzną w męczarniach i co zawsze to samo:
" ja nie mogę, jestem tu sama , nie moge zostawic schroniska"
Moi drodzy proszę o jakaś interwencje, zwolnijcie ta panią co zawsze nie może bo ja moge, moge tam pracowac z usmiechnieta mina. Prosze pomożcie
Wiele osob moze tam pracowac znam co majmniej 3 bardzo chetne . Prposzę proszę pomożcie tym zwierzetom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 komentarz

szuja

To naprawdę jest straszne ile psów dodatkowo się wałęsa po za miastem. Tworzą się watahy. Tu schronisko nie pomoże .Musi być egzekwowane prawo o przymusowym zakładaniu chipów zaraz po oszczenieniu.

0 0
ID:22567

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA