Mam olbrzymi szacunek dla Zbonikowskiego za to ze z glowy...

Mam olbrzymi szacunek dla Zbonikowskiego za to ze z glowy podczas STRESU potrafil ODTWORZYC definicje, o ktore podczas debaty zapytal go PALUCKI. SZACUN ja bym tak nie potrafil.

10 komentarzy

Faktycznie..

Osiągnięcie sięgające Himalajów (cyt. za klasykiem)

12 3
ID:22543

dziobak

Wykuty był tych definicji na pamięć.Jak zapomniał jakiegoś słowa to od razu się blokował.Chyba to nie na tym polega żeby znać treść definicji bez ich zrozumienia.

14 3
ID:22549

:-)

a Wy umiecie tak odtwozyc bo mysle ze nawet Palucki by nie umial tak ladnie powiedziec!

3 8
ID:22561

szuja

Ale pod koniec debaty w telewizji Kujaw scenka Zboniemu opadła a twarz stała się trupo blada.Hahaha

5 1
ID:22566

wir

Wyrył się tych formułek na pamięć, bo poprzednio w swoich wypowiedziach mylił pojęcia i się zbłaźnił.

2 2
ID:22572

Stacha

Zboniu to młody facet a gdzie miał się nauczyć i zdobyć doświadczenie takie jakie ma Pałucki, .Pałucki ma 61 lat i kilka firm zaliczył .

1 0
ID:22584

igor112

ZZZ ,zakuć , zaliczyć , zapomnieć wielkie gratulacje dla Zbonia, popieram Cię naprawdę szczerze, będę na Ciebie Głosował, odrobiłeś lekcję na piątkę z plusem

2 0
ID:22585

joker

Przyjrzyj się dokładnie a zobaczysz jak był "obłożony" papierami - głowę to on ma do picia i siadania za kółkiem - i on preferuje bezpieczne miasto???? Niech zacznie od siebie...

0 2
ID:22601

szuja

~igor112 | dziś, 19:45:03
A ty nie odrobiłeś lekcji i dlatego źle liczysz.!Hahaha

0 0
ID:22612

wolf

Do Stachy:a kto Łukaszkowi bronił zdobywać doświadczenie?Zaczął,ale po trzech miesiącach mu się znudziło.

0 0
ID:22613

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA