Ciekawą spostrzeżenia znalazłem w internecie: "Arizona...

Ciekawą spostrzeżenia znalazłem w internecie:
"Arizona bełt:
Tak wczoraj siedziałem przed moim nowym TV LED 3D 46” i patrzyłem na CW. I siedzę, i patrzę, i nie wierzę. Więc dalej siedzę, i patrzę, siedzę, i patrzę, a tam Horonziakowa siedzi, i gada do mnie. Potem zaczęła na mnie krzyczeć i machać łapkami i grozić mi paluszkiem. Tak siedzę, i patrzę, i myślę, czego Ona chce ode mnie.

Ale nic, siedzę dalej, i patrzę, a Ona dalej wymachuje łapkami, grozi paluchem i krzyczy na mnie. Zacząłem się bać, że mi cos zrobi. Ale nic siedzę cicho dalej i patrzę, a Ona dalej patrzy na mnie i zaczyna mrygać oczkami i trzepotać tymi długimi rzęsami i się do mnie uśmiechać. Tak siedzę, i patrzę, i się zastanawiam, o co Jej chodzi? Czy ma do mnie o coś żal i pretensje, czy też próbuje mnie poderwać. A Ona dalej mryga oczkami i trzepocze rzęsami. Aż mi się gorąco zrobiło, bo potem znów zaczęła krzyczeć, machać łapkami, grozić paluszkiem, mrygać oczkami i trzepotać rzęsami – wszystko na raz, jednocześnie. Tak teraz siedzę i myślę, i się zastanawiam, czy to szok powyborczy, czy też „napój bogów”, który wziąłem ze stoiska samoobsługowego między blokiem a sklepem spożywczym był przeterminowany i mi zaszkodził, bo nie sprawdziłem daty przydatności do spożycia. Jak myślicie co to było, bo na konsultacje lekarską mnie nie stać? "

4 komentarze

szuja

Tomek, 213.17.159.xxx,
Bo ona myślała żeś kol ten agent z CBA.hAHAHA

5 3
ID:23044

Wesoły wylogowany

Cóż,nasza gwiazdeczka szuka zapewne odpowiedniego mena z którym mogłaby błyszczeć w świetle reflektorów i kamer. Wielki Arkadiusz okazał się być teraz bardzo malutkim Arusiem więc jego rola ograniczy się do zastępowania zmywarki w kuchni.
Zmywarka marki Aruś zużywa mniej prądu niż wspomniane wcześniej urządzenie więc może jakoś dożyją do pierwszego następnego miesiąca z diety radnej. W chwilach wolnych od wystąpień w telewizji zacne małżeństwo może dokształcić się u włocławskich harcerzy z kursu survivalu. Mogliby wtedy wykorzystać bogactwo flory swojej działki w Michelinie. Potrawka z korzonków kosztuje na pewno mniej niż żarełko w jadłodajni na ul Św.Antoniego.
Machaniem łapkami i trzepotanie rzęskami nasza gwiazdeczka może dorabiać w lokalach gastronomicznych jako wentylator. W roli klimy oboje na pewno się nie sprawdzą. Gdyby małżeństwo uruchomiłoby się w roli tego urządzenia na pewno rozszedłby się wielki smród.... powyborczy :)

3 1
ID:23051

jp

Tomek rząd walczy z dopalaczami a ty nadal je używasz i majaczysz,najwyższy czas skończyć z tym świństwem

1 3
ID:23105

LALA20

PRZYJMĄ CIĘ NA KONSULTACJĘ POZA KOLEJKA I OCZYWIŚCIE BEZPLATNIE,W TAKICH BARDZO DRASTYCZNYCH PRZYPADKACH ,ABY ZARAZA SIĘ NIE ROZPANOSZYŁA TRZEBA DZIAŁAĆ RADYKALNIE , A PRZY OKAZJI ZABIERZ Z SOBĄ TOWARZYSZY Z PODOBNYMI DO TWOICH OBJAWAMI , IM PRĘDZEJ ZOSTANIECIE ZDIAGNOZOWANI TYM ZAPOBIEGNIE SIĘ ZARAZIE, SZYBKO NIE ZWLEKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 3
ID:23110

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA