Czy dyrektor WORDu składał świąteczne za swoje...

Czy dyrektor WORDu składał świąteczne za swoje pieniądze?

12 komentarzy

3333

Za swoje ?Nie sądzę . Każda instytucja ma fundusz reprezentacyjny.

0 2
ID:23706

krytyk

tak samo jak prezydento i przew. rady miasta:)

3 2
ID:23708

ben Jakov

Odezwała się w "ciekawskim" zawiść bezinteresowna...

2 3
ID:23718

wloclawianka_-_zosia

~3333 może nie były to pieniadze "swoje" tego nie wiemy i nie bedę dyskutować.
Jednak zanim cos napiszesz to sprawdź i siej zamętu.
Nawet nie rozumiesz co to znaczy "fundusz reprezentacyjny" i nie masz pojecia gdzie jest a gdzie go nie ma,więc nie pisz ze "każda instytucja"........
A tak na marginesie co w/g ciebie znaczy "instytucja"? I czy jest nią WORD?:

5 1
ID:23721

Do ciekawskiego 55

Spytaj się Kukuckiego on wszystko wie.

2 3
ID:23726

ciekawski55

Widzę że po mieszkańcach to spływa dlatego wyniki wyborów mnie nie dziwią. Szczególnie nie dziwi mnie obecność w radzie miasta dyrektorów WORDu. Życię szczęścia temu miastu i pozdrawiam z ponurą satysfakcją.

3 3
ID:23733

ciekawski55

aaa jeszcze jedno.....w ilu miastach dyrektorzy miejscowych WORDów składają życzenia w lokalnych telewizjach?

2 3
ID:23738

Zenobia

Prezes SM Południe i przewodniczący rady też składali życzenia za nasze, sółdzielcze pieniądze. Panowie nie należy się promować. To wstyd i brak kultury osobistej.

2 1
ID:23741

dzonny_killer

ciekawski55 - wybiórczość albo ślepota... co wybierasz? jakbyś nie wiedział, to poinformuję cię, że wordowy dyro jest również radnym miejskim. ciekawe czy gdyby qcający podnóżek paootzkiego składał życzenia to też tak byś się oburzył??? mierz wszystkich jedną miarą... wytykając błędy jednym nie zapominaj o innych, którzy również je popełnili... no chyba, żeś z ludu robotniczo-chłopskiego... to wszystko wyjaśnia :p

3 1
ID:23755

Do ciekawskiego

Wiesz ciekawośc to pierwszy stopień do piekła.Lepiej się zainteresuj tym że prezydent dostał taką dużą podwyżkę .No ale koledzy za stołeczki w miejskich spółkach wszystko przyklasną, bo inaczej by się pożegnali z pracą.A propo prezes Wodociągów i inni też składali życzenia świąteczne. To nie przestępstwo lecz uważam ładny gest z ich strony .Na przyszłośc uwarzaj żebyś się nie zachłysnoł swą ciekawością.

3 1
ID:23760

ciekawski55

Naszym prezydentem też się zająłem w innym poście. Bardzo dbam aby nie przycichło o naszych dyrach z WORDu - bohaterach UWAGI i INTERWENCJI.
Inną sprawą jest to że Pałuckiego wybrali ludzie i niech mają pretensje do innych wyborców. Powiedz mi za to kto wybrał Chmielewskiego i dlaczego? Czy na jego stanowisko był rozpisanych konkurs?
Widzę że chowanie się po kiblach przed kamerami i walenie ściemy w żywe oczy nie przeszkadza aby być jednocześnie dyrem WORDu i radnym. Jakie miasto tacy przedstawiciele.
Mam prawo interesować się wszystkim co publiczne. A wy podnóżki dyrów uważajcie na petardy w sylwka.

P.S. Wy powyżej, dajcie dwa minusy :)

1 2
ID:23778

dzonny_killer

nie znam chmiela i on mnie lotto tak samo, jak reszta urzędasów z prezesami i dyrektorami spółek miejskich, szpitala etc. Ma coś za kołnierzem? To wyciągnij i pogadamy. Nie wiem kto go "awansował", ale pewnie taki K... miał podobną ścieżkę :p Czy wówczas był konkurs?
Twoje pytanie tytułowe brzmiało: czy składał życzenia za kasę wordu? Gdzie składał? W tvk? nie sądzę... w cw? tam raczej mu sami dopłacili :p Poza tym jeśli składał życzenia to raczej jako bezradny, a nie dyro wordu.
Jak można się domyśleć do wyborców paootzkiego nie należę, więc mam do niego pretensje. Samo sformułowanie, że wybrali go ludzie też je bardzo celne ;-) przecież, że nie psy, koty, czy świnie... ;-)
Skoro chmielowi nie przeszkadza łączenie stołka dyra z radnym, na którego wybrała go część mieszkańców Włocławka, to o co ci chodzi? Przecież z prezydentem jest tak samo - wybrała go tylko część mieszkańców... i też można napisać; jakie miasto taki przedstawiciel.
I po co ci minus? ja na "czerwone" ani nie klikam, ani nie zakreślam :p

1 0
ID:23805

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA