W czasach gdy ludzie młodzi ledwo wiążą koniec z końcem...

W czasach gdy ludzie młodzi ledwo wiążą koniec z końcem Pan vc-prezes Saniko pobira emeryture policyjną w wysokośći ponad 9 tyś zł mieszięcznie i drugie tyle z racji pełnionej funkcji. Mam nadzieję, że prezydent coś z tym zrobi!!!!!!!!! gdzyż to jest blokowanie etatu a bezrobocie rośnie

26 komentarzy

dzonny_killer

zrób zdjęcia odcinków emerytalnych i wypłaty - dowody będą potrzebne, żeby poważnie zająć się tą sprawą... bez tego to tylko plotki i pomówienia (niestety) :(

5 1
ID:23947

mr.betterknow

Tak się bawi tak się bawi........

http://www.saniko.com.pl/?page=aktualnosci&id=78

a pod wieloma blokami na święta Saniko pozostawiło przepełnione śmietniki w prezencie...oraz lód,śnieg który podobno miał być sprzątany na bieżąco.

2011 Panowie.Czas rozliczeń.

4 1
ID:23949

xyz

mr.betterknow -> Ty kolego to musisz by smutnym czowiekiem... chyba nie udao Ci si ycia uoy tak jakby chcia?

2 2
ID:23952

xyz

zawsze zapominam ze polskie znaki mi "wcina" :-).
Koncowka miala byc: "chyba nie udalo Ci sie zycia ulozyc tak jakbys chcial?"

2 2
ID:23954

mr.betterknow

Dziękuje za troskę ale moje życie układa się względnie dobrze.Rozwijam moją duszę umysł i ciało.Spełniam się szukając i pokazując prawdę i walcząc z materialnymi prostytutkami.Potrafię się cieszyć małymi ale prawdziwymi rzeczami,niekoniecznie materialnymi,cieszy też mnie szczęście innych.Ale nienawidzę jak ktoś się dorabia na nieszczęściach innych.
I proszę następnym razem pisać komentarz na temat.
Jeśli chcesz coś udowodnić to pokaż argumenty.Jeśli pokażesz prawdę przyznam Tobie rację.do tego czasu nie prowokuj mnie do wycieczek osobistych bo szkoda twojego i mojego czasu.
Pozdrawiam

1 1
ID:23956

hihihi

ooo mojego sąsiada tam nie było , ale szkoda tak chłopak ciężko pracuję że ledwo biedny do domu przychodzi w drzwi sie bidaczyna nie może zmieścić .

3 1
ID:23957

szuja

mr.betterknow i młody bez pracy,
Nie bardzo łapie o co wam biega.

1 2
ID:23959

niko

Warto dodać ,że czcigodny Przew.Rady Wawrzonkoski jest prezesem rady nadzorczej Saniko.Chyba w obecnej sytuacji powinien z czegoś zrezygnować?

5 1
ID:23966

xyz

mr.betterknow
ok kolego, postaram sie abym Cie nie sprowokowal do "wycieczek osobistych" cokolwiek by to oznaczalo.
Powiem tak: jeszcze zaden Twoj komentarz nie byl pozytywny. Ty jestes na "nie" pod kazdym artykulem. Czegokolwiek by to dotyczylo to Ty krytykujesz. Nawet krytykujesz swiateczne spotkanie pracownikow Saniko na ktorym widac zwyklych szeregowych pracownikow tej spolki. Wielu z nich zarabia niewiele i jak im sie trafi raz na rok impreza na ktorej moga sie spotkac z innymi to Ty komentujesz "tak sie bawi...".
Nie wiem czym sie zajmujesz, ale ja prowadzac firme nie mam tyle czasu co Ty zeby pod co drugim artykulem pozostawiac swoj komentarz. Kiedys jak pracowalem na etacie tez nie mialem tego czasu za wiele - po pracy zajmowalem sie rodzina.
Chlopie! wez sie do roboty to przejdzie Ci to narzekanie i marudzenie... Wiecej optymizmu zycze w nowym roku. Pozdrawiam.

2 3
ID:23973

Swój

to się weź do roboty poodśnieżaj a nie siedź z d... przy komputerze a ja na takich jak ty muszę cięzko pracować bo masz kase za darmo

2 2
ID:23976

Olga

mr.betterknow to nie brat Zbonikowskiego ???albo zbonikowski tak samo krytykuje :-)

2 2
ID:23977

Stacha

To jest skandal - był kiepskim komendantem w Toruniu i go wykopali- mało mu jeszcze kasy?

5 0
ID:23978

MrTrue

XYZ znaki polskie Ci znikly bo nie Masz na tyle ODWAGI aby nie kryc sie za PROXY... (ip Anglia)

2 1
ID:23987

mr.betterknow

Jak przyjdzie czas to będę chwalił...I proszę się nie bać o mój optymizm.
Pozdrawiam i proszę na temat.

2 0
ID:23988

xyz

mr.betterknow - ale to bylo na temat :-). Reszte pozostawiam do Twojej oceny...

MrTrue:
1. Rozumiem ze nie orientujesz sie, ze serwer proxy to nie tylko proba ukrycia sie. Dlaczego proba? Poniewaz nawet gdyby wyswietlilo tutaj moj caly adres IP to i tak w legalny sposob nie ustalisz kim jestem skoro nie popelnilem zadnego przestepstwa. Niestety adres IP nie jest wyswietlany w calosci wiec tym bardziej legalnie nic nie wskurasz. Jesli potrafisz zdobyc te informacje nielegalnie to uzycie serwera proxy jedynie wydluzy czas ich zdobywania, jednak w niczym Ci nie przeszkodzi. Jaki jest wiec sens wykorzystywania proxy do ukrywania sie? Radze sie zastanowic nad innymi zaletami i mozliwosciami takich serwerow...
2. Dlaczego uwazasz ze ten serwer jest w Anglii? :-)
3. Zarzuasz mi ukrywanie swojej tozsamosci. Czy Ty podajesz swoja?
4. Odwaga... Hmmmmm mozesz napisac mi swoja definicje odwagi? Czy wymyslenie sobie tylko znanego nicka i udzielanie sie anonimowo na forach internetowych gdzie podana jest tylko czesc Twojego IP nazywasz odwaga? Jesli tak to gratluje Ci "odwagi".
Jakis czas temu prowadzilem konwersacje z dzonny_killer gdzie wyjasnilem, ze jesli kogos konkretnego chcialbym skrytykowac to kultura mi nakazuje sie przedstawic. Gdyby zamiast mr.betterknow byla konkretna osoba podana z imienia i nazwiska to pewnie nie napisalbym nic. Wedlug Ciebie dlatego ze nie mam odwagi sie przedstawic? Raczej ze wstydu przed znajomymi, ze zamiast sie zabrac za cos pozytecznego wdaje sie w glupie dyskusje...

Mimo wszystko pozdrawiam... rowniez tych, ktorzy nie zrozumieli mojej wypowiedzi.

2 1
ID:23996

dzonny_killer

Witam Pana XYZ :) Kopę artykułów nie dyskutowaliśmy :) W zaistniałej sytuacji i po gruntowanym wyjaśnieniu Panu Prawdzie nie pozostaje mi nic innego, jak całkowicie przyznać Panu rację, co powoduje, że nie będzie teraz mojego sakramentalnego 'ale" :)))
Pozdrawiam

2 0
ID:24006

ben Jakov

Nie ma to jak nasza polska specjalność: - czysta bezinteresowna zawiść...

1 1
ID:24009

Pytanie

Czy ktoś może opublikować listę radnych ,,WIELOETATOWCÓW'' - P MUSZLIK ,,pilnuje stołka'' we Włocławskiej Kolesiowskiej Spółdzielni Mieszkaniowej ,a reszta ,,bezradnych '' ?

3 1
ID:24012

pytanie

~Pytanie
Dalej szukasz pracy?Czy może nie lubisz pracować?Dziwna kobiecina.

2 1
ID:24023

mr.betterknow

Panie XYZ skoro uważasz że podanie oficjalnie swoich danych jest tak dobre to czemu sam używasz pseudonimu?Wypadało by dać dobry przykład i samemu pokazać swoje dane a dopiero później zwracać uwagę na to innym.
Jak dobrze pamiętam to zmieniłeś IP jak zaczął być szum przed wyborczy że ktoś pogrywa tworząc sztuczne dyskusje pod wymyślonymi wieloma nickami.Wcześniej miałeś inne IP i czasem byłeś nawet "Barbarą".Pamiętasz?

0 3
ID:24034

xyz

mr.betterknow - popelnilem pewien blad. Chcialem naklonic Cie do pewnych przemyslen, jednak teraz juz wiem ze jest to niemozliwe. Juz wiecej nie napisze do Ciebie bo Ty pomimo ze to czytasz to i tak nic z tego nie rozumiesz. Wyskoczyles jak Filip z konopii z tym podawaniem swoich danych. Widocznie moja wypowiedz na ten temat byla dla Ciebie zbyt dluga i nic z tego nie zrozumiales.
No coz... juz wiem skad te ciagle frustracje...

A jesli chodzi o Twoje teorie spiskowe to pragne Cie poinformowac, ze na tym portalu zabralem glos 3 razy.
Raz jak juz wczesniej wspomnialem w dyskusji z dzonny_killer - ktorego pozdrawiam. Pomimo roznicy zdan miedzy nami potrafilismy sie porozumiec a wiesz dlaczego? Bo obaj potrafimy miedzy innymi czytac ze zrozumieniem.
Drugi raz odedzwalem sie pod Twoim komentarzem gdzie wielce zburwersowany narzeklaes ze WORD wstrzymal egzaminy na prawo jazdy kat A. Oczywiscie wtedy tez nie rozumiales ze kategoria A to motocykle...
Trzeci raz odedzwalem sie w tym watku.
Gdybys probowal chociaz zrozumiec co ja pisze, to juz kilka godzin temu bys wiedzial ze ja bardzo malo pisze, raczej czytam sobie komentarze.

Rozumiem ze sa osoby, ktore bez intryg i spiskow nie moga zyc i pewnie to sie nie zmieni, ale bardzo chetnie przy pomocy redakcji tego portalu udowodnie Ci, ze nigdy nie bylem zadna Barbara ani nikim innym. Jednak cos za cos. Po udowodnieniu umiescisz na tym portalu swoje zdjecie (tak zeby bylo wiadomo ze to Ty) i mnie przeprosisz. Zgadzasz sie na takie rozwiazanie?

1 0
ID:24041

IP

mr.betterknow
Coś mi nie pasi w twojej ostatniej wypowiedzi.IP nie możesz sobie tak dla fantazji zmieniać.To tyle.

1 0
ID:24047

dzonny_killer

Już kiedyś pisałem, że wiele niepotrzebnych postów zniknęłoby gdyby admin portalu wprowadził obowiązek zalogowania się do wprowadzenia własnego wpisu. Oczywiście można sobie wiele kont założyć, ale z obserwacji wiem, że części po prostu nie chciałoby się przechodzić ścieżki "biurokracji".

Możliwość rejestrowania się pod nickami jest jednym z przywilejów dyskusji internetowej. Nie można komuś zarzucać anonimowości, podczas gdy samemu się nie podaje własnych danych osobowych. Podobnie, nie mając pełnego numeru IP nie można ze 100% pewnością powiedzieć, że kilka nicków posiadających te same pierwsze trzy numery to ta sama osoba!

Zapraszam @xyz do częstszych dyskusji :))) i pozdrawiam

1 0
ID:24054

mr.betterknow

XYZ Cwane zagrywki i nawet udane.Udało Ci się zmienić temat by nie mówić o panu z Saniko.Tylko dlaczego tak bardzo Tobie zależy na tym by pisać o mnie a nie o temacie?

Teorie spiskowe to tylko teorie.Ale jeśli niektóre z numerów IP pojawiają się masowo pod różnymi nickami to coś jest nie tak.Jeden z numerów pojawił się aż 14 tysięcy razy i miał kilkadziesiąt różnych nicków zazwyczaj 3 literowe a jego wypowiedzi były prawie zawsze jednozdaniowe .Czasem kilka nicków w jednym temacie,gdzie "osoby" te mające jeden nick zawsze się komplementowały i popierały się nawzajem prowadząc sztuczną dyskusję.To już nie teoria to fakty.
Podpieranie się opinią portalu nic niestety tu nie znaczy.Z całym szacunkiem dla portalu i jego pracowników.

Panie IP pozdrawiam Pana i Pańskie zasługi dla SLD.Pan też się popisał już na portalu.I pan sam dobrze wie że wystarczy pisać przez serwer zewnętrzny by zmienić IP.

A teraz wróćmy do setna...Czyli do tematu.
Więc ile zarabia Pan wiceprezes Saniko za swoja pracę?
Skoro to przedsiębiorstwo miejskie informacja ta powinna być udostępniona.
Ciekaw jestem też tego jaką funkcję sprawował w Policji skoro dostaje aż 9 tysięcy złotych bo chyba nie każdy funkcjonariusz tyle dostaje?
Swoją drogą czy Pan Pałucki też dostaje emeryturę policyjną?
Proszę o kontynuację dyskusji.
Pozdrawiam

3 0
ID:24074

mr.betterknow

Pytanie czy redakcja jako portal informacyjny może się czasem włączyć do dyskusji i wpisać lub zdobyć informacje publiczne którymi są zainteresowani czytelnicy?

1 0
ID:24075

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA