No i , stało się , p.Pałucki zwalnia kolejnych bardzo...

No i , stało się , p.Pałucki zwalnia kolejnych bardzo dobrych pracowników zatrudnionych w róznych dziedzinach naszego miasta , wstawiając kolejnego emeryta p. Chodynickiego , KTÓRY JUŻ TERAZ POBIERA 8TYSIĘCY EMERYTURY!!!TO JEST KOLEJNA OSOBA Z MILICYNO- WOJSKOWEGO SZEREGU P.PAŁUCKIEGO !!!NIE WSTYD TAK CAŁY CZAS OBDŻERAĆ WŁOCŁAWIAN Z TYCH MARNYCH PODATKÓW NA OSOBY WYŚMIENICIE ZABEZPIECZONE NA STAROŚĆ!PROSZĘ UWAŻNIE ŚLEDZIĆ POCZYNANIA "NASZEGO"PREZYDENTA WŁOCŁAWKA, A BĘDZIE CO ROZWAŻAĆ O PRZYSZŁOŚCI NASZEJ WŁADZY.

18 komentarzy

poityka kadrowa

Wymyślasz LaLa 20 ;) Dobrych nikt się nie pozbywa, pewnie odchodzą, ponieważ ustawa (o zaopatrzeniu emerytalnym) objęła ich ... czułym gestem.;)

1 6
ID:24267

mr.betterknow

Mamy "mały" Włocławski totalitaryzm.

5 1
ID:24270

Pytanie

A czy to prawda ,że to kłamca lustracyjny ?

7 2
ID:24271

Włocławianiuuuniuś

Droga Lolu.
Zasadą jest: Zwycięzca bierze wszystko i robi co chce. Wiem o czym piszesz.
Endriu nie jest człowiekiem mściwym, ale pamiętliwym. Myślę że to jest lekcja dla Włocławian, aby być pamiętliwymi, na następne wybory.
.

7 1
ID:24278

Marian

Cos ten Palusiu wyprawia, a głosowałem na niego zeby nie Zboniu, zmieni sie chyba jak dozyje nowych wyborów

2 1
ID:24282

maks

Chodynicki,to ten szpec od stawiania stacji benzynowych w centrum miasta,obok dworca kolejowego oraz multikina ,które powstały za jego prezydentury.Może doczekmy stacji na Pl.Wolności?

4 1
ID:24287

cyklista

Wspominałem swego czasu w poście o pewnym nazwisku.Oczywiście Szanowna Pytanie zwróciła na to nazwisko uwagę.
A zatem proponuję zajżeć.
Obóż internowanych w Chełmie.
Czy Pan major R.Ch z Chełmna to Pan pułkownik R.Ch z Włocławka ?

3 0
ID:24288

b.a.m.

zemsta jest słodka. SLD zawsze takie było. Nigdy nie cenili fachowców, zawsze cenili kolesi. Tak było, jest i pewnie będzie. Król Andrzej I teraz pokaże tym co mają własne zdanie, że albo myślą tak jak on im każe, albo na bruk.

to jest demokracja właśnie. w wykonaniu komuchów

7 2
ID:24290

szuja

b.a.m.
A ty czym się od nich różnisz.Jesteś głupi solidaruch ,którego żydostwo wyrolowało.Jeszcze nie załapałeś ,ze zawsze i wszędzie chodzi o kasiwo?Hahaha

1 5
ID:24297

b.a.m.

nie życzę sobie łączenia mnie z jakąkolwiek opcją polityczną. Polityka jest dla idiotów i ludzi, którzy nic nie potrafią i niczego nie osiągnęli. Polityka jest dla ludzi, którzy potrafią tylko...gadać, nie potrafią nic innego poza gadaniem, kłamaniem i mydleniem oczu. Zobaczcie nasze tzw. "elyty" - kto tam jest? Same matoły, nie potrafiące kompletnie nic. Każdyt (absolutnie każdy) polityk jest dla mnie skończonym zerem, dnem i debilem. To jest moje zdanie i mam do niego prawo. Mam ich tak głęboko, jak oni mają głęboko mnie, czyli zwykłego zjadacza chleba.

Swoją drogą, ciekawe ilu zostałoby w polityce, jakby była to działalność społeczna (za darmo), podejrzewam że może z 1% tych co robią to teraz.

8 0
ID:24301

szuja

~b.a.m.
Przed wysłaniem posta weź kol i go przeczytaj.Np. ostatni właśnie jest twoim odzwierciedleniem.Hahaha

0 2
ID:24307

mr.betterknow

Tak na temat pana Chodynickiego
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ryszard_Chodynicki
http://www.internowani.xg.pl/index.php?type=article&aid=517
http://www.darpoint.pl/CHELMNO/Chelmno_2.htm

Ciekawe czy Pan Chodynicki zakończył współpracę z wywiadem wojskowym.

6 0
ID:24309

szuja

mr.betterknow
Proszę odpowiedzieć w jakim ustroju kol wolałbyś być w obozie internowanych razem z lalą i pytaniem i kim tam jeszcze.Ja np w Magdalence.Hahaha

0 0
ID:24322

dzonny_killer

@Szanowny Szujo o Berezie Kartuskiej to moglibyśmy sobie pogadać, ale przy browarku, bo tu nie chce mi się pisać esejów uzasadniających powstanie Miejsca Odosobnienia w Berezie. Zasadniczo punkt widzenia w tej sprawie (jak i w wielu innych) zależy od punku siedzenia.
W Magdalence mieli całkiem całkiem... można pozazdrościć ;-)

A co do ryśka o niskim chodzie... pogratulować pale wyboru, albo jeszcze lepiej... pogratulować części Włocławian zajedwabistego wyboru pały na prezia. To wszystko było oczywiste, a wy co...? liczyliście, że dziadek się zmieni? hahaha

2 0
ID:24394

szuja

dzonny_killer
Lubię przenośnie :
A co do ryśka o niskim chodzie... pogratulować pale wyboru, albo jeszcze lepiej... pogratulować części Włocławian zajedwabistego wyboru pałuckiego na prezia.

2 0
ID:24423

szuja

mr.betterknow
Kol komp się zepsuł?

0 0
ID:24435

mr.betterknow

Czemu miał mi się zepsuć komp?

0 0
ID:24459

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA