to co dzieje sie na naszych drogach to tragedia. dzisiaj...

to co dzieje sie na naszych drogach to tragedia. dzisiaj drogowcy robili wiadukt no i narobili go oi narobili. przesuneli barierki nizej i tyle. pare dziurek zalatanych i to ma byc naprawa drog w maszym miescie to chyba kpina!!!! a w nocy nie mozna zamknac calego pasa i naprawic drogi??? nie bo po co myslec!!!

5 komentarzy

b.a.m.

u nas? w nocy? a co to poznan, warszawa? U nas drogi panie robi sie w dzien, w godzinach szczytu i za duzo wieksze pieniadze niz gdziekolwiek indziej. Beda tak długo lep[ic te same dziury az ta firma (albo te miasdto) padnie.
Cymbały odpowiedzialne za asfaltowe dywaniki nie potrafią zrobic nawierzchni, ktora wytrzymałaby nasz klimat. W Iraku potrafią, na pustyni (arizona) potrafią, wszedzie kjurde potrafią, tam gdzie warunki sa 1000 razy gorsze. A w Polsce nie potrafią. A wiesz czemu? Bo to jesty perpetum mobile. Bedzą łątać te dróżki za miejską kasę do us*anej śmierci i koło się zamyka. Jeszcze nie zczaiłeś? O TO CHODZI! Zamiast utwardzac porzadnie drobi robi sie prowizorke, zeby ja łatac 4 lata. Nowe drogi (np Kolska -= ogromna kałuża na końcu, biedni drogowcy nie wpadli na to że w dziurze sie woda bedzie zbierac, żal mi ich, sa tacy tępi...) robione sa przed wyborami na odwal sie.

BO TU NIE CHODZI O DOBRO MIASTA, TU CHODZI O DOBRO WŁADZY I ICH PEŁNE PORTFELE.

4 2
ID:24293

negocjator

wiadukt z kierunku wronia - tesco nadaje sie do natychmiastowego zamknięcia ! przecież na księżycu maja mniejsze kratery niż tam !

3 0
ID:24304

palikot

W szczególności do wybitnego znawcy tematu bam-a obrażać jest łatwo. Miej odwagę cywilną się chociaż podpisać z imienia i nazwiska jak tak piszesz , zaa klawiatury kozakiem jest każdy trzeba choć mieć trochę rozenania w temacie żeby krytykować a przede wszystkim kogoś obrażać a uwież mi ja rozeznanie mam. I tyle w temacie.

1 1
ID:24361

b.a.m.

po to jest forum, żeby wyrażać swoje opinie. a ty podpisałeś sie imieniem i nazwiskiem? wiec sklej chłopaku. Będę sie podpisywał jak mi sie będzie podobać, a tobie nic do tego. Nie interesują mnie wykręty władz i drogowców. "Koń jaki jest każdy widzi." Władza i drogowcy obrażają mnie na co dzień, karząc jazdą po wertepach i olewając mnie jako użytkownika dróg na które płacę w paliwie, podatkach itp. Mało tego miasto do spółki z drogowcami niszczy mi samochód - zawieszenie, koła. Raz nawet widziałem (w grudniu) jak łatali wiadukt przy -8 stopni celsjusza. Mi to wystarczy - a ty pracowniku urzędu wracaj do obowiązków. Nie za to ci płacą.

1 0
ID:24386

dzonny_killer

A ty @palikot to z owego księżyca spadłeś? A co takiego niezgodnego z rzeczywistością (szczególnie we Włocławku nas otaczającą) napisał b.a.m.??? Jemu zarzucasz, a sam się przedstawiłeś?

@b.a.m. - już pisałem w innym poście, że pseudodrogowcy MUSZĄ "zaklejać" dziury w godzinach porannego i popołudniowego szczytu, bo inaczej kierowcy nie wiedzieliby, że cokolwiek było w drodze robione. Jest zbyt wiele dziur, aby wszystkie załatać, a tak o 15:00 wszyscy wracający z pracy widzą, jak paootzky dba o mieszkańców (tfuuu)

1 0
ID:24392

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA