mam dylemat! Nie bardzo rozumie oddanie przez posla Palikota...

mam dylemat! Nie bardzo rozumie oddanie przez posla Palikota legitymacji poselskiej i zrzeczenia sie mandatu! O ile dobrze rozumie to spoleczenstwo glosujac na niego tenze mandat zaufania Jemu dalo wiec??? Nie znam na wyrywki ordynacji wyborczej ale czuje przez skore ze to cos nie tak i chyba pachnie kpina z prawa? moze sie myle? kto mnie oswieci? A swoja droga to nieelegancko z Jego strony bo nie slyszalam zeby zwracal sie z przeprosinami do swoich wyborcow tylko wyrazil ULGE! NO patrzcie jak to wyborcy wepchneli Go w lawe poselska....

7 komentarzy

szuja

Palikot jest ok. i wszystko jest ok.

1 1
ID:24489

seniorka

jak widac pan Palikot wyswiadczal laske wyborca> Tego chyba nawet w Ameryce by nie wymyslili. kawal bufona z niego to raz a dwa co na to prawnicy co Konwent Seniorow.... ale stara jestem i naiwna co???

2 2
ID:24490

szuja

seniorka
Może nie ,ale głupa palisz aż furczy.

2 1
ID:24499

seniorka

a nie ladnie byc takim gburem! Czy mozesz mi powiedziec na czym polega to "palenie glupa.."? wiesz jestem z tego pokolenia ktore inaczjj postrzega pewne sprawy i nie jestem wychowana na ogladaniu celebrytow roznej masci no i szacunek do ludzi mimo wszystko to priorytet dla mnie! No coz komuna pomagala nam bardziej w siebie wierzyc i moze dlatego powstala SOLIDARNOSC i to ze mozesz byc dzisiaj anonimowo niegrzeczny.. ciesz sie z tego co moje pokolenie zrobilo tylko jak patrze na takich roznych to ...troche mi zal ze idzio to w zlym kierunku> Pozdrawiam

1 1
ID:24512

dzonny_killer

już za samo nazwisko powinni się nim zająć ci od ochrony zwierząt... ;-)

1 1
ID:24514

szuja

~seniorka
Najprościej powiem tak,Palikot wyświadcza łaskę wyborcom ,bo to w większości nieudaczniki.Legitymacja poselska to kartonik ,który zdeklarował w licytacji u Owsiaka.Posłem będzie następny cwaniak z listy.Wszystko jest zgodnie z prawem .Resztę pomijam .Obrażasz się o "palenie głupa" a sama nazywasz ludzi bufonami.Jak tak jesteś elegancka damulka to te parę polskich liter byś uszanowała.Hahaha
dzonny_killer : chyba tym razem pojechałeś o jeden przystanek za daleko i wcale nie o tego pana mi chodzi! Ciekawe jak się ty nazywasz? Bardzo śmiesznie ?

0 1
ID:24531

seniorka

Szuja! to nie tak! ja nie obrazam sie za zwrot jakiego uzyles tylko pytam co jest tym palenim...... bo dotyczy to mojej wypowiedzi nie mnie osobiscie bo mnie nie znasz wiec obrazac sie nie mam powodow. Pytam dlaczego taki wniosek wyciagasz... Pozdrawiam PS Elegancka jestem tak mowia i sama to wiem czy damulka? zalezy co przez to rozumiesz... ale tak czy siak nie dotykasz mnie tymi uszczypliwosciami wyroslam z tego i jestem bardzo tolerancyjna

1 0
ID:24647

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA