Nie wspieram Owsiaka, czyli felieton, z którym w 100% się...

Nie wspieram Owsiaka, czyli felieton, z którym w 100% się zgadzam. Nie przeczę potrzebie ratowania dzieci, ale szantaż jakiemu jesteśmy co rok poddawani przez wszystko i wszystkich dookoła budzi we mnie obrzydzenie. Wiem, że to z "Faktu", ale jakoś nikt nie odważył się nigdzie indziej choćby spróbować o tym tak napisać.

http://www.fakt.pl/Nie-wspieram-Owsiaka,artykuly,92703,1.htmlZapraszam do dyskusji

12 komentarzy

dzonny_killer

Masz prawo się nie zgadzać, czy nie lubić Owsiaka i WOŚPu. Ja mam takie same prawo w stosunku do księżulków "bidulków". Cóż, ja akcję Owsiaka popieram. Za przykład mogę podać mojego chrześniaka, któremu w wieku 5 lat wykryli cukrzycę. dzięki WOŚPowi otrzymał za darmo pompę insulinową (koszt ~12.000 zł). W domu u niego się nie przelewa i w życiu nie byłoby jego czy rodziców stać na to urządzenie. Jednocześnie znam również przykłady przekrętów w Caritasie, że o megaprzekrętach rydzyka nawet nie ma co wspominać, bo miejsca za mało!!!

A "fakt"... no cóż... gratuluję lektury... i wszystko w tym temacie... jak chcesz uzupełnić wiedzę, to jeszcze wejdź na "dupelka.pl" ;-)

8 0
ID:24521

ben Jakov

Jak wiadomo, w "Fakcie" dwie "wiadomości" są prawdziwe: cena i data... Co do innych, gazeta ma podejście, powiedzmy, fakultatywne...

7 0
ID:24525

rotker

dorzuce do pieca

http://prawda2.info/viewtopic.php?t=14877

0 2
ID:24526

włocławianin

fakt to zwykły szmatławiec, chyba tylko prości ludzie go kupują

3 0
ID:24527

rotker

rany, myślałem ze podyskutujemy...
oczywiscie ze to szmatławiec, co sam podkreśliłem
tu chodzi o problem a nie o źródło

skoro źródło nie pasi proponuje zaznajomić sie z dyskusją na prawda 2.info
wiele cennych uwag ale uwaga

TYLKO DLA LUDZI MYŚLĄCYCH, BEZMYŚLNYCH OGLĄDACZY TV PROSIMY O NIEUCZESTNICZENIE W DYSKUSJI, KTÓRA POWINNA BYC MERYTORYCZNA

a nie nie bo nie, tak bo tak - tak rozmawiają przedszkolaki

1 2
ID:24528

szuja

~rotker
Nic dodać,nic ująć!!!

1 1
ID:24529

czesio

No właśnie merytorycznie prawdę czy fałsz poddajemy się zbyt mocno psełdo wybawicielom w postaci polityków .wierzącym i nie wierzacym najmądrzejszym dziennikarzom a sami co? Kłocimy się na forum zamiast skoro jesteśmy z tego wspaniałego kraju rozliczyć wszystkich rządzących przez ostatnie 20-cia lat i domagać się obiecanek niespełnionych bo im na rękę jak się spieramy a nie widzimy jak im kieszenie pękają i brzuchy rosną nie mówiąc o pałacach wiecznym wypoczynku jak np. posłowie i całych klanach rodzinnych w urzędach

1 0
ID:24537

dzonny_killer

chcesz merytoryki? nie wiem czy deser.pl to jakiś wyróżnik, ale proszę bardzo: http://deser.pl/deser/1,83453,8920363,TOP_5_najbardziej_absurdalnych_mitow_o_WOSP,,ga.html życzę uważnej lektury :)

2 0
ID:24542

zbuntowany_kaloryfer

Oczywista oczywistość: dzięki akcji Jurka Owsiaka uratowano i ratuje się ludzi. I to jest FAKT. I chwała Owsiakowi za to.

4 0
ID:24547

barbapapa

kazde media cos kreuja ! granie na ludzkich emocjach jest stare jak swiat kto ogladal czy czytal "Faraona" to o tym wie! takie pisma jak FAKT nie byly i nie beda na szczescie opiniotworcze i nie ma czym sie podniecac! Kler jest wsciekly na Owsiaka i tez to wiemy! Robmy swoje popierajmy nadal WOSP i tyle. Madry czuje sie spelniony a glupi ... no trudno tez ma prawo do swego zdania! Wazne moim zdaniem jest to aby oddzielic WIARE od ksiezy bo to tez ludzie a ze grzesza pycha i nie tylko no to widac BOGA sie nie boja i to dobrze bo ponoc BOG jest WIELKA MILOSCIA>>>

1 0
ID:24551

rotker

dla tych, którym nie pasował Fakt, podrzucam podobny temat prosto z WP:

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1025897,title,Nie-dalem-na-Orkiestre-ona-nie-zastapi-panstwa,wid,13025796,komentarz.html

0 1
ID:24554

szuja

A swoją drogą ,to czy taki Caritas może lubić Owsiaka? Hahaha

1 0
ID:24573

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA