Jakieś komunalne ,to forum .Nikt nie podzieli się swoimi...

Jakieś komunalne ,to forum .Nikt nie podzieli się swoimi uczuciami,że mamy nowego świĘtego,bo podpis Benka to już czysta formalność.Ile to tablic z nazwami ulic trzeba będzie zmienić w kraju.Już jest zatrudnienie.Ja to tak się cieszę,że chyba pojadę do Kruszyna pomodlić się.

5 komentarzy

Re

Też mam taką refleksję,że oto jutro lub za dni kilka z depesz zniknie MAK, a hitem (dla maluczkich )stanie się podpis papieża. Może i ta zakonnica wyzdrowiała, może to nie był Parkinson?,wszak zdarzają się błędne diagnozy. Ozdrowiała "cudownie" z takiej choroby. Po prostu zaszły w jej organiźmie takie procesy, których wyjaśnienie nie jest możliwe tu i teraz, ponieważ brakuje wiedzy , ale to nie znaczy ,że w niedalekiej przyszłości ktoś nie pokusi się o naukowe rozwalenie "cudu", dokonując dogłębnych badań, pisząc artykuł czy doktorat. Takie jest sądzę nie tylko moje odczucie w tej delikatnej kwestii.

1 0
ID:24605

barbapapa

a ja obawiam sie czy nie wystapia o beatyfikowanie KACZYNSKIEGO kto wie co nasi hierarhowie wymysla....

1 0
ID:24606

ben Jakov

Mam nadzieję, że Papa Benio tak prędko kwitów beatyfikacyjnych nie podpisze. Benedykt XVI nie zapomina, że DżiPiTu doskonale krył księży pedofili, a także przekręty watykańskiego banku...

2 1
ID:24625

dzonny_killer

Byle nie beatyfikował 1 maja, bo... nam jedno święto przepadnie... ;-) to już lepiej przełożyć na 2 maja :)))

2 0
ID:24630

szuja

dzony-masz pecha!

0 0
ID:24680

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA