W ,,kuluarach '' ostatnio pojawiła się wieść ,że w...

W ,,kuluarach '' ostatnio pojawiła się wieść ,że w drugiej turze miejscowa PO głosowała jednak na lewicę -czy to może być prawda ? Czy to nie lokalna ,,zdrada małżeństwa " zawartego na znanej konferencji prasowej ?

5 komentarzy

szuja

Do szkoły!

1 1
ID:25054

Misiowa

I dobrze, że ludzie nie głosowali na zbonika, przynajmniej świadczy to o zachowaniu rozsądku i braku posłuchu pani kopaczewskiej i innych "mącicieli".

2 2
ID:25058

jaś

Pytanie - to może być prawda - przypomnijmy sobie jak to w czasie kampani wyborczej na prezydenta RP pan PAŁUCKI popierał na wiecu na placu wolności kandydata hr. KOMOROWSKIEGO !!!

1 1
ID:25062

Pytanie

Jasiu ,ala ja pytam w kontekscie koalicji zawartej na konferencji PO -czy to znaczy ,że obłuda fałsz i mydlenie nam oczu? Obłuda to najgorsza judaszowska cecha , a POdobno oni są uczciwi i czyści (Pitera) jak łza , a kłamie tylko PiS ?

1 1
ID:25089

dzonny_killer

widzisz @Pytanie.... chyba każdy obserwujący scenę polityczną zauważył coś jak rozłam u platfusów... najpierw kłótnie kto ma kandydować na prezia, potem grupa spadochroniarzy niezadowolonych z zaproponowanych numerów na listach... widziałem kilka wywiadów, wypowiedzi, które sugerowałyby, że owej koalicji nie zerwano, ale np. "zdrajców" nie można kontrolować (nazwisk nie wymienię, bo i tak mi moderator nie puści) ;-) Mam na myśli kilka znanych nazwisk z po, ale również olanie opozycji przez niektórych z wws) :p

0 0
ID:25119

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA