Jestem mieszkanką Włocławka i dość intensywnie...

Jestem mieszkanką Włocławka i dość intensywnie poszukuję pracy ( mam wykształcenie wyższe podyplomowe). Po urodzeniu dziecka nie miałam możliwości powrotu na dawne stanowisko pracy.
Jednak stwierdzam, że oferty zawarte w Urzędzie Pracy we Włocławku nie są sprawdzane.
31 stycznia ukazała się oferta pracy :
StPr/11/0085
Nazwa stanowiska pracy: Pomoc biurowa R64/0085-64/11
Pojechałam do Miejskiej Jadłodajni aby złożyć CV i LM 1.02.2011 r. o godz. 9:00. Z ust Pani usłyszałam, że oferta nie jest już ważna.
Ukazała się 31.01 jej ważność jest miesiąc, czyli powinni dać szansę min. na 1 tydzień na składanie CV.
Tymczasem jak ma być praca skoro firmy nie dają nawet terminu na rekrutację.
Proszę aby Urząd Pracy choć troszkę miał wgląd na to kto daje ogłoszenia o pracę i czy rzeczywiście jest wakat, a nie czy ogłoszenia są dawane "na sztukę", a stanowiska obsadzane "po znajomości"
Pozdrawiam

8 komentarzy

Włocławianiuuuniuś

Nie chcąc Cię bardziej zasmucić, powiem tylko że to miejsce jak znając życie było już zajęte przed daniem tego ogłosenia do PUP-u. Takie są procedury, i taki jest Włocławek.
Ps. To pytanie skierowane powinno być do pana który rozdawał jabłuszka, KRISS go zna.
Pozdrawiam i życze powodzenia.

1 2
ID:25520

dzonny_killer

Racja Włocławianiuuuniuś :) Konkurs trzeba przeprowadzić zgodnie z procedurami, a fakt, że miejsce czeka już na konkretną osobę, to rzecz we Włocławku powszechnie znana... Droga Mali zamiast robić podyplomówkę trzeba było uderzyć po czerwoną legitymację i robota byłby załatwiona...

4 0
ID:25541

Pytanie

To znaczy ,że w P U P-ie bez zmian -mają ludzi w d....!!!!!!!!!

3 1
ID:25548

LALA20

NIE MASZ SZANS ,bo we Włocławku zatrudnia się tylko z SLD i emerytów z policji , także czeka cię emigracja za chlebem !!!

1 1
ID:25578

dzonny_killer

emerytów milicjantów (tak gwoli ścisłości Lala20)

2 1
ID:25590

maniek fryzjer

oj nie jestescie w temacie .....milicjantów ze służby bezbieczenstwa SB

2 1
ID:25592

szuja

@dzonny_killer Albo jak gdzie indziej zapisać się do PO.Tam to dopiero rozdają Rosół za darmo i nie tylko .Zdaje się ,ze zapomniałeś o kilkunastu aferkach?Popatrz świnka ma zawsze ogonek zakręcony w prawo!

0 0
ID:25611

dzonny_killer

ja bym ich nie wyróżniał, bo w ten sposób chyba chcesz zapomnieć o aferach za rządów sld (to dopiero były przekręty), czy też za rządów wszechhajhitlów, buraków i żółtych, gumowych kaczuszek...

0 0
ID:25639

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA