Kiedy miłość zmienia się w nienawiść?. Rozwód?...

Kiedy miłość zmienia się w nienawiść?. Rozwód? Alimenty?, to było wczoraj. Potrzebna specjalna kasa rentowa, zwana Alimenty, a wpłacać powinni : Kawalerzy czy panny,rozwodnicy, i bezdzietni. Żadna matka z dzieckiem w przyszłość bez zasiłku.

8 komentarzy

seniorka

patrze na to co napisales i nie bardzo rozumie o co chodzi? Pytasz kiedy milosc przechodzi w nienawisc? Wydaje mnie sie ze wowczas kiedy nie potrafi sie uzyskac kompromisu , kiedy nie potrafi sie szczerze rozmawiac i wybaczac> Tak mysle a poniewaz jestem od 36 lat mezatka to wiem co mowie.Dalej nie wiem o czym piszesz? moze jasniej bo ten skrot myslowy....... nie jest to zlosliwosc z mojej strony zapewniam wiec jesli mozesz rozszerz mysl.

0 0
ID:25775

internauta

,Celibatu nie zniosą, ponieważ dopiero byłby cyrk, jakby się okazało ,że ksiądz miałby dziecko niepełnosprawne (kara boża?) albo dzieciak zostałby dresiarzem. Im (księżom) łatwiej pouczać innych. W zasadzie wszędzie gdzie jest rozwdówka albo starsza panienka pojawia się ksiądz.;) Wiem co mówię.

1 0
ID:25778

szuja

seniorka
Przepraszam bo to jest tak hak się nie taki znak postawi o jakim się myślało.Zamiast zapytania powinien być wykrzyknik.
Kiedy miłość zmienia się w nienawiść !

0 0
ID:25799

barbapapa

dziecko niepelnosprawne to wg Ciebie kara Boska? No jesli masz takie poglady to tylko takich ludzi sie bac>Jak czuja sie Ci rodzice ktorzy to byc moze przeczytali? Ty pomysl zanim cos chlapniesz! Moja mama byla rozwodka ale ani ksiadz ani zaden inny facet przy niej nie b yl i uwazam ze popelnila blad idac z dziecmi przez zycie sama bo kiedys samotne mamy nie mialy takich przywilejow wrecz byly napietnowane nie to co teraz wiec zamilcz z tymi ocenami i nie wrzucaj do jedn ego wora

0 1
ID:25800

seniorka

O matko kochana ! Znak ma male znaczenie tak czy siak jest "Wykrzyczanym stwierdzeniem-pytajacym" Ja nie kumam mowiac slangiem dalszej Twojej mysli Jesli mozesz sprecyzowac to fajnie jak nie masz ochoty trudno ! pozdrawiam

0 0
ID:25809

szuja

barbapapa
Proponuję ci jednak adresować posty.Wiem z doświadczenia,że nawet na bardziej nowoczesnych forach gdzie odpowiedź możesz umieszczać bezpośrednio pod adrestem nieraz następują przekłamania wyszukiwarki i bardzo nerwowe spięcia.

0 0
ID:25820

barbapapa

czep sie tramwaju kolezko i nie pouczaj bo sam kiedys po nosie dostaniesz A jak maszslabe nerwy to sie lecz ok?

0 0
ID:25847

szuja

@barbapapa jedź do spa....

0 0
ID:25883

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA