@Seniorka a gdzie to tak w necie rozpisują się nie...

@Seniorka a gdzie to tak w necie rozpisują się nie używając polskich liter.Śmiało ,masz okazję wykazać się wiadomościami i znajomością forów.A może to tak jak z tymi falami.Hahaha
[Odpowiedz]

9 komentarzy

seniorka

szkoda slow bo ja NIE mam zamiaru ani niczego UDAWADNIAC ani niczym sie Wykazywac bo nie MUSZE sie DOWARTOSCIOWYWAC. Opinia panow nie ma dla mnie znaczenia a jak chcecie sie czegos dowiedziec to szukajcie sami..powodzenia

1 3
ID:25826

szuja

@seniorka .to nie pisz pierdoł o jakichś uczuciach patriotycznych i szacunku dla polskości i wszystkiego tego co tą polskość podkreśla i dalej jakieś tam wypociny, typu ble,ble ,ble.Intellexisti ?

3 2
ID:25829

dzonny_killer

Seniorko do tej pory sensownie postowałaś, ale Twoja wypowiedź o "braku polskich liter" była zdecydowanie nie na Twoim dotychczasowym poziomie... naprawdę nie rozumiem Twojego zacietrzewienia się... przekonaj nas jeśli chcesz, ale użyj argumentów, a nie piszesz w stylu pracowników UM tuż przed wyborami :p

3 3
ID:25837

seniorka

zwariowales chyba poczytaj moje posty i masz tam jak wol napisane o czym mowa. ja nie ponosze konsekwencji za to co ktory internauta zrozumial . Zrozum ja nie mam potrzeby przekonywania nikogo do niczego i nie wiem po co z uporem maniaka tego oczekujecie?? Upor godny lepszej sprawy. Raczej to Wy zacietrzewiacie sie i na sile chcecie mnie przekonac o swoich racjachi Dajcie spokoj i zrozumcie ze Wasze zdanie o mnie ani mnie ziebi ani grzeje ja poprostu dobrze sie bawie....

0 1
ID:25855

szuja

To dlaczego oceniasz moja pisownię w innym poście.Co cię to obchodzi czy są dwa orzeczenia czy jedno.Zdanie jest napisane po polsku i nikt nie musi się domyślać o co chodzi i do czego dany wyraz się odnosi albo jeszcze gorzej co oznacza.Przyganiasz a sama smolisz jakbyś oponami paliła.Cały garnek brudny.Hahaha

2 1
ID:25857

mr peter

pewnie "seniorka" nawala angielskiej klawiatury... tam nie ma polskich literek :)

3 0
ID:25859

dzonny_killer

albo z torfoxa ;)

4 0
ID:25860

seniorka

zabawna ta solidarnosc plemnikow! Nie martw o moja klawiature ! Widze ze szlag was trafia tylko nie wiem po co tyle pary idzie w gwizdek?Szuja gdybys nie zaczepial to obojetne by bylo dla mnie ile orzeczen jest w Twoim zdaniu> Uwazacie ze macie WY tylko wylacznosc na osobiste wycieczki wiec chcialan zebyscie poczuli jak to jest i ..UDALO mi sie bo szalejecie ze az milo>Jest takie przyslowie:"nie rob drugiemu co Tobie nie mile" Poczuliscie i dobrze ja uwazam ze nie ma juz o czym mowic i uwazam temat za zakonczony a Wy jak chcecie zyjcie tematem dalej. Pozdrawiam

0 5
ID:25863

szuja

małpa seniorka
Wcale nie zamknięty.Jak tylko będziesz komuś zwracać uwagę ,że postępuje nie tak, z tym co polskie . Przypomnę ,ze ty też jesteś anty.

1 0
ID:25879

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA