Witam, przedstawiam wam według mnie bardzo ważny dokument...

Witam, przedstawiam wam według mnie bardzo ważny dokument napisany przez Panią która ma dużo do powiedzenia na temat szczepionek.Ma wykształcenie i bardzo duże wykształcenie.Dzięki niej Polska nie dała się nabrać na kupowanie milionów szczepionek w 2009-2010.Polecam przeczytać i przekazać innym.Uważam że ta informacja jest dla nas bardzo ważna tym bardziej w czasie ataku reklamowego koncernów farmaceutycznych.

http://www.autyzm-szczepienia.eu/uploads/List_do_wakcynologow_poprawiony%5B3%5D%20adobe.pdf
Zapraszam do komentarzy i dyskusji.

6 komentarzy

szuja

Co ty mi za pliki wklejasz do ściągania i zaśmiecania kompa.

1 3
ID:25832

barbapapa

No co ty? ja jakos nie widze zeby mr. nakazywal a moze mam nie te dioptrie?

3 0
ID:25850

mr.betterknow

Przepraszam Szujo że nadwyrężyłem twoją przepustowość informacji.
Dokument jest długi bo jest napisany rzetelnie.Myślę że rozwiewa wiele wątpliwości dotyczących wiedzy na temat antybiotyków.Ciekawe jest też to że jak się opublikuje konkretny uargumentowany dokument to tak niewielu pojawia się krzykaczy którzy zazwyczaj oskarżają o propagowanie teorii spiskowych.
Pozdrawiam.

3 0
ID:25901

mr.betterknow

...?

2 0
ID:25939

seniorka

artykul ze skora cierpnie ale moim skromnym zdaniem nie moze byc opiniotworczy. Nauka ma iednak dowody na to ze szczepienia ratuja i chocby swego czasu ghoroba Hainego Medina oj nie wiem dokladnie jak to sie pisze wiec przepraszm z gory i licze na wyrozumialosc. Poza tym szczepienia p. gruzlicy czy ospie> Nie jestem naukowcem wiec jest to moje subiektywne zdanie . Wiem tez ze leki jak i szczepionki maja uboczne skutki ale nie osmiela sie stwierdzac ze szczepienie to "zamach" na zdrowie. Dobrze ze dyskutuje sie o tym ale nie popadajmy w skrajnosci. Pozdrawiam

0 2
ID:25948

poliszynell

"I tylko dzieci wierzą, że wszystko dzieje się jawnie, że wszyscy mają czyste ręce, że różne grupy interesu nie próbują w półmroku załatwić tego, czego w świetle kamer i fleszy nie udałoby się przeforsować"

2 0
ID:25967

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA