Szóstka jest Była i będzie ! .

Szóstka jest Była i będzie ! .

9 komentarzy

tangens

a kto mowi ze szostki nie bedzie?? Wiadomo ze jast 1 2 3 4 5 6 7 ..... inaczej byc nie moze. Nawet PiS tego zmienic nie moze> A jezeli masz na mysli szkole to nie badz taki"Rejtan" nie warto a rachunek ekonomiczny jest wazny .Poza tym ciekawe gdyby nie daj bog cos sie zawalilo z budynkiem to gdzie wtedy bedziesz? Jakie wykrzykniki postawisz..

0 0
ID:25828

szuja

A na co szkoła? Karki szkoły nie maja i jak żyją!

0 0
ID:25831

tangens

a co to saKarki ?????????????????????????????????????????????????????

0 0
ID:25849

uczeń

do tanges
byłes/as kiedys w szóstce
jakos mi na głowe nic się nie
wali był rok temu remont
dwóch oddziałów
i jest ok i jest czystko zadbane
ja niewiem co władze chcą od tej szkoły

0 0
ID:25851

tangens

chodzilem do tej szkoly gdy byla tam podstawowka tylko i cos wiem o stanie technicznym budynku > To ze sie nie sypie na glowe to nie znaczy ze jest ok bo to tylko kosmetyka i wszystko okaze sie jesli dowiemy sie co dalej z budynkiem jak nie bedzie szkoly? To jest wazne co tam bedzie? sprzedadza zrobia remont i powstanie np hotel biblioteka czy sklep miesny. Mam sentyment do tego budynku bo to moja buda byla no ale czas idzie na przod i wszystko sie starzeje....

1 0
ID:25854

katolik

Przenosicie się i bez gadania - Łachy nie robicie , taka jest potrzeba i koniec ,kropka. Decyzja już zapadła i odwołania nie ma .

1 0
ID:25861

tangens

no co Ty ! Tekst Twol przypomina mi SEKRETARZA z minionej epoki a TY tak dla zmyly masz ksywe"katoli"???

0 1
ID:25889

katolik

To nie żadna zmyła . Jestem katolikiem od urodzenia , rodzice moi tak chcieli , a panowie co chodzą w czarnych sukienkach wciągnęli mnie na listę wyznawców . Żyję sobie już 62 lata i z doświadczenia wiem że takich wyznawców jak ja jest większość , a może jeszcze więcej .

2 0
ID:25891

Tuman

Na tniutni.

0 0
ID:25919

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA