Okazuje się ,że poczta mailowa do np. Urzędu Miasta jest...

Okazuje się ,że poczta mailowa do np. Urzędu Miasta jest tylko dla bogatych ludzi .Tylko takich bowiem stać na wykupienie podpisu elektronicznego.Nie możesz złożyć zwykłego zapytania czy skargi bez takiego podpisu.Mimo ,że gdzie indziej jeżeli poda się adres i nr telefonu jest honorowana. Trzeba iść na Zielony albo wysłać pismo drogą poleconą.To ja im te wiadomości będę przesyłała pośrednio za pomocą środków masowego przekazu,które ich uwielbiają,np.TV CW 24.Pozdrawiam oficjalnie za tą wiadomość Sekretarza Miasta Wiesławę Konopczyńską.Żenada!

11 komentarzy

szuja

Dokładnie !

2 1
ID:26085

Pytanie

A co , motłoch będzie sie po salonach pałętał ? Zagłosowali ,a teraz do ....strzyżenia marsz...A owce jak głupie co roku wierzą ,że beeeeeeęzie inaczej ....

4 0
ID:26089

epuap

Polecam skorzystanie z portalu epuap.gov.pl - jest to portal usług administracji publicznej. Każdy urząd powinien mieć tzw. elektroniczną skrzynkę podawczą i tam właśnie UM Włocławek ma skrzynkę do kontaktów z mieszkańcami, którzy nie posiadają podpisu elektronicznego.
Na stronie UM jest link. Sam z tego korzystałem. pozdrawiam

1 0
ID:26101

pinokio

jak sam widzisz zanim cos sie sprawdzi juz sie krzyczy! Stale mowimy "w innych krajach to jest lepiej itp" ale nie mowimy ze w tych innych to i ludzie sa bardziej cywilizowani ! Wystarczy zwykle przechodzenie na pasach> Fru na czerwonym to samo z kierowcami_ a co mu tam ze zielone...? No i mowmy dalej a inni to maja to ,sio czy owo!!!

1 2
ID:26120

wadera

@epuap
To jest to.Zakręcona Sekretarz Miasta, zamiast przesłać mi linka https://epuap.gov.pl, wysłała stronę bzdur i na dodatek fatygowała gońca w drugi koniec miasta z tymi swoimi wypocinami.Naprawdę średniowiecze i brak umu.

4 0
ID:26126

wadera

@pinokio
A ty gdzie ten nochal wtykasz i o co ci chodzi?Gwizdać też umiesz?

1 3
ID:26127

dzonny_killer

Widocznie pani sekretarz, to bardziej sekretarka i w dodatku totalnie bez kompetencji... czyli nepotyzm i kolesiostwo dominuje!!!

3 0
ID:26132

pinokio

chodzi mi o to ze porownujemy sie do innych ale od tej strony ,ktora jest wygodniejsza, Najlepiej zaczac od siebie a co do wtykania "nochala" to chyba wolno mi? Jesli lamie prawo zglos gdzie trzeba!

1 1
ID:26143

szuja

@pinokio
Pinokio to ma dobrze.Kopniesz go i nie zaboli.

1 0
ID:26152

wadera

@epuap
Mam pytanko ,czy pobierałeś program do certyfikatu ,który tam zalecają i czy to jest płatne? http://www.globalsign.com/support/root-certificate/osroot.htm

0 0
ID:26162

pinokio

Ale mozna ulamac natomiast na szuje nie ma sposobu niestety no poza tym ze trafi na gorsza.. czego serdecznie zycze.

0 0
ID:26167

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA