Witam ponownie... Proszę Państwa stawiam kawę lub piwo,...

Witam ponownie...
Proszę Państwa stawiam kawę lub piwo, osobie której uda się telefonicznie uzyskać informację z MZD we Włocławku.
Chodzi o informacje czy dozwolone jest łatanie dziur w temperaturze poniżej +5 stopni C.Próbowałem kilkakrotnie się o to dowiedzieć ale jestem rozłączany.
Numer do Miejskiego Zarządu Dróg we Włocławku:
54 412 13 23
54 412 13 24
54 412 13 25
54 233 12 47

Proszę pytać o pana inspektora Celmera.Pan ten podobno zna się i wie co robi.

Rozmowy są rejestrowane więc są dowody "na dobre" traktowanie nas przez urzędników.Człowiek z pełną kulturą i dyplomacją używając z szacunkiem rodzimego języka i mieszkający od urodzenia we Włocławku jest traktowany jak by to on był problemem.Nie może tak być.
Wielu ludzi ma prawo do odszkodowań i informacji do tego jak są wydawane pieniądze z budżetu.Nie możemy w zimę wydawać tyle na dziury by w lato nie było nas stać by zrobić ulicę konkretnie.

Proszę drogowców budowlańców i kierowców o rozwinięcie dyskusji i ewentualną odpowiedź na moje pytania.

Razem może coś zrobimy...bo patrząc to co dziej się z naszymi drogami i nie tylko można popaść w depresje...

Pozdrawiam

8 komentarzy

szuja

Co się martwisz to to drobiazg. Z otrzymanej przeze mnie odpowiedzi na pismo od od Z-cy Prezydenta Wojciechowskiego wynika ,że nie uznaje on wyroku Trybunału Konstytucyjnego i co!Jeszcze trochę i ludzie im wytłumaczą ręcznie jak w Egipcie.

9 4
ID:26610

Oczytany

Takie traktowanie przez < WŁADZE> maluczkich, nie należą do wyjątku w naszym Katolandzie. Widać to w Tv nie tylko publicznej ale i prywatnej.

1 1
ID:26614

mab

dzisiaj łątali wronią przy -14 stopni
kolejny ra (chyba 4, a może 5) tej zimy widzę, że łatają ulice przy ponad -10
przecież toi skandal

to na to poszło te 6 milionów z miejskiej kasy?

2 1
ID:26621

szuja

Łatają ,tylko czym.To są stare wyskrobki z ziemią i dodatkiem smoły.Hahaha

2 1
ID:26627

dzonny_killer

Imć Szujo... jesteś wielki... a te egipskie prognozy... cud, mniód i orzeszki... w sumie to jest jakiś sposób... w dodatku niezwykle przyjemny :)))

2 0
ID:26629

mr.betterknow

Myślę że nie można zrobić powtórki z Egiptu bo w Egipcie ludzie zostali oszukani.
Walczyli o zdjęcie prezydenta , a teraz zamiast prezydenta rządzi 6 wojskowych kolegów Mubaraka którzy nie są lepsi i do tego zdjęli im konstytucje.Młodzi walczyli o wolność i demokracje a zagraniczni koledzy Mubaraka pomogli mu zwałkować protestujących....

Ale nie o tym temat co do tego łatania to jawne łamanie prawa i tzw.niegospodarność oraz działanie na niekorzyść miasta i mieszkańców.Jeśli okazało by się że na papierach mają inne sumy niż wydają to powinno się zdjąć cały MZD we Włocławku razem z ich pseudo inspektorami budowlanymi.

Tylko czy jest w nas mieszkańcach grupa osób która była by wstanie odważyć się i walczyć o sprawiedliwość?
Ja wierzę w to że są tacy ludzie...

2 2
ID:26635

szuja

@mr.b to tak samo jak teraz w Polsce.Mało Trybunał K czy P nawet nie podjął próby rozpatrzenia zasadności stanu wojennego.Przełożonooooooooooooo

1 2
ID:26642

Pytanie

Bo to nie są pytania do tej instytucji -zapytajcie płatnika ,który z Waszych (moich) pieniędzy opłaca tą partaninę i dorabia cwaniaków ...a wille nad zalewem wocławskim rosna jak grzyby po deszczu .......ciekawe są nazwiska ich właścicieli ....

1 0
ID:26651

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA