Do mieszkańców Michelina! Właśnie rozpoczęła się...

Do mieszkańców Michelina! Właśnie rozpoczęła się budowa supermarketu przy Jana Pawła II w Michelinie. Czy wiecie może jakiej sieci ? Mam nadzieję, że nie będzie to Biedronka, bo tego jest już za dużo w tym mieście. Powinien powstać ALDI.

11 komentarzy

kruszynka

Biedroneczkę budują drogi Aldi !

2 0
ID:26622

**

Z tego co mi wiadomo będzie to właśnie biedronka.

1 1
ID:26623

szuja

I tak nie będziesz miał za co kupić chleba!

5 9
ID:26626

szuja

Tym co mi postawili minusy powiem smacznego w maju jak za bocheneczek zapłacą po 5 zł. Rodzina 4 osoby 20 zł minimum razy 30 dni =600zł. A gdzie tu na resztę żarcia.

4 5
ID:26641

Olo

Pozdrawiam chlebojada!!!!!!!!! A 365x??????????

3 2
ID:26646

szuja

Olo nie samym chlebem się żyje.Znam rodziny ,gdzie chleb jest zjadany posmarowany nożem umoczonym w wodzie.

4 4
ID:26647

wyborca

Im więcej Biedroneczek tym lepiej - Donio nam szykuje ciężką przyszłość .

1 1
ID:26652

dzonny_killer

tylko Szujo czy to przypadkiem nie jest propaganda, jak niedawno z cukrem? straszenie ludzi i masowy wykup zgrzewek cukru... a ceny jak stały w miejscu, tak stały...

jak Orlen potwierdził 10% spadek sprzedaży paliwa w styczniu, to od razu obniżył ceny, bo stwierdzono, że 5zł jest barierą psychologiczną...

a poza tym wolałbym już nie jeść chleba, aniżeli ten biedronowski :p

no i nie wiem jakich pasibrzuchów wziąłeś jako przykładową rodzinę... wśród moich znajomych nie znam rodziny, która składając się z mamy, taty i dwójki szkrabów zjadałaby więcej aniżeli jeden (na upartego i głodnego dwa) chleb dziennie... więc po co straszysz? nie strasz, nie strasz, bo się po... :p

3 0
ID:26658

zbuntowany_kaloryfer

Dzonny, odkąd pamiętam zjadam 7 kromek rano i 7 na kolację - czyli cały bochenek. Pozostałe 75% familii zadowala się jednym bochenkiem;)). Nadmienię jeszcze, że nie jestem grubasem ani nawet człowiekiem z nadwagą.
A hasła typu "chleb po 5 zł"...? Oczywiście, że propaganda... mająca nie wiadomo czemu służyć. Zakładam, że w maju chleb będzie kosztował tyle ile kosztuje obecnie.

4 1
ID:26662

szuja

@zbuntowany
Przypomnę!

2 4
ID:26672

j-23

biedronkę budujemy
jakie aldi internauto drogi
bo biedroneczka ma kropeczki a my zarabiamy tu 'śrubeczki'

2 0
ID:26680

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA