Mam pomysl. Jezeli jestesmy opodatkowani na kosciol, placimy...

Mam pomysl. Jezeli jestesmy opodatkowani na kosciol, placimy za wszystkie machniecia kropidlem przy najmniejszej okazji, to kosciol powinien wydawac faktury za uslugi podczas koledy, pogrzebow, ... powinien odprowadzeac WAT i placic podatki jak wszyscy mieszkancy naszego kraju. Z drugiej strony za to, ze oplacamy kosciol powinnismy zmniejszac sobie podatki.

6 komentarzy

peja

Przestań to palić, proszę Cię.

2 8
ID:26679

max

Z kościołem to chyba tylko Palikot odważy się zrobić porządek, jak to może być podatek płacą śmieszny - jałmużnę, watu - zero a dotowani są przez państwo z naszych podatków, niech w końcu przejmą władze i utworzą Polski Watykan a żyć będziemy w dobrobycie jak przed wojną całując rączki klerowi. Rząd który wie że jest żle a boi się podjąć decyzje winien sam podać się do dymisji a nie jeszcze się kłaniać

9 2
ID:26683

dzonny_killer

Nie wiem Oliwio co bierzesz, ale ogranicz porcje :))) albo podziel się z innymi, to może razem coś wskóracie :)

4 7
ID:26687

szuja

A co jest akual na rynku?

0 0
ID:26696

katolik

Kościół kat. to potężna firma , robiąca kasę na czym się daje.Nie płacą podatków i strzygą swe owieczki ile wejdzie .

5 1
ID:26710

Pytanie

Błogosławieni ubodzy Wam się nie podobają ? To zapytajcie ich jaka to jest zależność matematyczna między wielbłądem i uchem igielnym ...oni ją znają......

2 0
ID:26737

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA