Towarzyszu Kukucki. Czekam na przeznaczenie połowy swojej...

Towarzyszu Kukucki. Czekam na przeznaczenie połowy swojej diety radnego na te przejazdy dla bezrobotnych do pośredniaka. Obiecywał Pan to w telewizji kujawy. Tak więc czekamy.

Oczywiście Kukucki słowa nie dotrzyma, bo jest politykiem (wielokrotnie w przeszłości udowodnił, chociażby w przypadku sprawy ze Skrzypkiem kilka lat temu, czy też odnawiania starych boisk na osiedlach, czy kilkunastu innych "inicjatyw, które nigdy nie zostały wprowadzone w życie, po wyłączeniu kamer i schowaniu notesów służalczych pismaków))

7 komentarzy

szuja

Ciekawe czy masz skypa,możesz Kokuckiemu powiedzieć w soboty prosto w oczy. Powiedziałaś(-eś)?Nie pisz w imieniu wszystkich, bo cie nikt nie upoważnił.

6 6
ID:26754

Pytanie

Jak można wątpić w ,,prawdomówność'' tego Pana ,którego żona opiekuje się dziećmi ?

2 7
ID:26756

dzonny_killer

cieszę się, że ma więcej fanów :)))

3 4
ID:26763

szuja

Dzony ty mi tu nie ........fanuj .Osobiście uważam jednak ,że zapytać można nie tylko na forum, ale bezpośredni w rozmowie. Można nagrać i wkleić na forum mój ty drogi "bohaterze" masz okazję wykazać się.

2 0
ID:26782

Mirka

A ja bardzo lubię Pana Kukuckiego, rozmawiałam z nim osobiście kilka razy, poprosiłam o pomoc i postarał się z wszystkich sił aby mi pomóc. A co do dotrzymywania obietnic wyborczych-może się zastanowicie ile czasu minęło od zawiązania się (wyboru) nowego składu RM?

1 3
ID:26783

cykluś

Wer is das Herr Cucucki ?

3 1
ID:26788

MrTrue

do Mirka... no i co POMOGL Ci... bo ostatecznie nie napisalas...

1 1
ID:26790

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA