Zastanawiam sie co Miejski Zarząd Dróg zamierza zrobic z...

Zastanawiam sie co Miejski Zarząd Dróg zamierza zrobic z tym ptactwem ,które dośc skutecznie zanieczyszcza pojazdy parkujące przy Zielonym Rynku. To jest niemożliwe co już się dzieje z tymi latającymi szczurami. Dziwię sie też tym ludziom,którzy je dokarmiają,szczególnie ten handlarz,który handluje przy Hali wysypuje kilogramami zboże.Nie ma chyba świadomości,że miasto Kraków rocznie wydaje 400 tys złotych rocznie na walke z gołębiami,a u nas dopiero poczatek.
Gdzie jest Straż Miejska gdzie są gospodarze Miasta.
Zróbmy coś dopóki nie jest zapóżno.

17 komentarzy

dzonny_killer

Kupcie Panie kilka jastrzębi czy innego ptactwa drapieżnego i wypuście na zielonym rynku... może pomogą :p

2 2
ID:26982

mr.betterknow

Szanowny wytnijcie drzewa,wybijcie ptaki psy koty.
Będzie wam na pewno lepiej.Pożyjecie długo i zdrowo dbając o swój samochód bardziej niż naturę.

Ptaki pojawiły się przed człowiekiem a tym bardziej przed samochodami.
Ja tam wolę dokarmiać srające ptaki niż takich co im się równowaga zagina.
A jak jesteś taki odważny to zamiast pisać zwróć uwagę Panu handlarzowi.

2 2
ID:26984

peja

No niestety. Wszystko na Zielonym Rynku jest obsrane przez te "kochane" gołąbki.

1 1
ID:26986

mr.betterknow

A swoją drogą to twój IP już jest znany mi z innych nicków.

I pojawia się ponad 29 TYSIĘCY RAZY na samym wloclawek.info.pl
Co najmniej ciekawe.
Aż nachodzi pytanie czy rzeczywiście jesteś st.szer.rez. i się wydałeś czy tylko za niego się podajesz.

Pozdrawiam

Włocławek 02.02.2011 22:21

1 2
ID:26988

zbuntowany_kaloryfer

To jakiś cholerny awanturnik... olać go;))

2 0
ID:26989

Loki

Beter ty normalny jesteś? O psich kupach w te stone o ptakach w te. Kurde typowy polaczek.

2 2
ID:26991

cykluś

Tylko selekcja naturalna Czcigodni.Przeciez to nie są udomowione gołębie lecz zdziczałe.przypominam sobie jak na drzewie rosnącym na moim podwórku uwiła sobie gniazxdo para synogarlic.Pozwoliłem sobie dokarmiac je podsypując naparapet ziarno pszenicy lub ryżu.Nawet w lato pozwalały sobie wchodzić do srodka kuchni.Ponieważ nie robiłem gwałtownych ruchó starajac sie zachowywać spokojnie w przypadku wyciagania ręki z karmą-nie uciekały tylko podnosiły skrzydło jakby chciały sie zasłopnić.I wszystko byłby w porzadku dopuki nie zaczęły poja wiać sie inne synogarlice.Stado ptakó rosło w zastraszajacym tempie.Na parapecie toczyły sie walki pomiedzy synogarlicami.Zrzucały ziarno.Istny kocioł.A co ciekawsze silniejsze osobniki nadlatywały jak jastrzębie z krzykiem niczym Messerschmity w czasiewojny.Postanowiłem skończyć z dokarmianiem.Przestałem wysypywac ziarni i cześć towarzystrwa z uwagi na braki w jedzeniu sie wyniosły. Podobnie stało sie ze wspomniana parą.Po prostu sie wyniosła.
Podobnie jest ze zwierzętani w lesie.
Dobroduszni myśliwi z kół łowieckich dokarmiają dziką zwierzynę.
Oczywiście bo maja w tym cel.Póżniej na te zwierzęta polują.
Gdyby część wymarła z głodu Ci biedni strzelcy na kogo by polowali?
Dobroduszność wiażę sie w tym wypadku z interesem.
Czy ktoś z Nich kwapiłby sie dokarmiać zwierzeta, gdyby nie należął do kołą /
Śmiem wątpić.

2 0
ID:26993

mr.betterknow

Loki czytaj ze zrozumieniem to zrozumiesz mój punkt widzenia.
Nie wiem jaki jest twój stereotyp polaczka ale podejrzewam że Tobie do niego bliżej.
Nie odniosłeś się ani do tematu ani do autora więc po co piszesz?

Jak widzimy Pan po paru godzinach stał się Peją.Ciekawe.
Panie Pejo-Mir...pamiętam jak Pan był Włocławianką w jednym komentarzu.
Zaskakuje mnie sposób w jaki działają tacy ludzie.Oni są po to by krzyczeć i robić szum by oddalać opinię społeczną od niebezpiecznych tematów.
Oczywiście niebezpiecznych dla władzy.

Panie Pejo-Mir...pamiętam jak Pan był Włocławianką w jednym komentarzu.

Szanownych użytkowników przestrzegam by na takich "temaciarzy" uważać...oni są tylko by tworzyć bezsensowny szum i dezinformować nas wszystkich.

Pozdrawiam uważnych.

Włocławek 02.03.2011 23:35

2 2
ID:26994

zbuntowany_kaloryfer

Cykluś! Więc ja dokarmiam zwierzęta - a dokładnie bezpańskie koty. I nie dość, że nie mam z tego tytułu żadnych profitów, to jeszcze dokładam do interesu;)). A może powinienem zacząć polować na te sierściuchy..? Ciekawe po ile można by sprzedawać kocie skórki..?;)))))

4 0
ID:27000

dzonny_killer

Szanowny Panie Lepszy... z całym szacunkiem, ale nie znając pełnego IP nie możesz w 100% twierdzić, że ktoś jest kimś, albo kimś był wcześniej... jakby na to nie spojrzeć brak ostatnich trzech cyfr to aż/tylko 1000 możliwości... co innego gdybyś napisał, że z dużym prawdopodobieństwem to ta sama osoba... Ale jeśli masz pewność, to zdradź w jaki sposób ją uzyskałeś.

3 1
ID:27006

peja

Wypraszam sobie mieszania i łączenia mojego nicka z innymi użytkownikami, mr.betterknow.

0 1
ID:27007

mr.betterknow

Szanowny Pejo a czemu zmienił Ci się numer IP teraz ?
A gdybym miał dostęp do całych IP to byście mi uwierzyli?
Są listy IP które można sprawdzić ale nie można ich publikować.
Myślę że redakcja coś o tym wie.

Nie wiem jak dawno to było ale kiedyś ktoś zarzucił to samo co do pewnego numeru IP.Nie miał dobrych danych pomylił się i redakcja mu to wytknęła.
Teraz redakcja widzi całe numery i gdybym mówił nieprawdę zwróciła by mi uwagę.

Są programy i algorytmy do skanowania przestrzeni sieciowej.Trochę matematyki,trochę informatyki dobre wykorzystanie wyszukiwarek.
Im więcej danych do nich wrzucisz tym dokładniej określi Tobie czy to ta sama osoba.Podobnych algorytmów używa Policja i Wojsko.Powiedzmy że ja mam w pełni legalną komercyjną wersję.Przez kilka lat Panowie oszukujący na numerach IP i nickach zostawili tyle śladów że jest się z czego pośmiać.Jest kilku rekordzistów którzy od chyba 3-4 lat siedzą przy wloclawek.info.pl i robią szum medialny.

Co do wielu mam 100% pewności że to ten sam numer IP ale nie mam ich danych osobowych więc nie naruszam prawa.Na razie radzę sobie z oszustami ale jak przesadzą naruszając przepisy i sprawa będzie poważniejsza bardzo łatwo będzie to udowodnić wytaczając pozew cywilny.Prokuratura wtedy potwierdzi mi dane ;D
A teraz oszustom życzę dobrej zabawy.

....kto internetem wojuje od informatyka ginie....

pozdrawiam

Włocławek 03.03.2011 15:49

1 2
ID:27022

szuja

@mr.betterknow , zaczynam cie nawet lubić, jesteś taka szuja ,że .............hahaha

3 0
ID:27036

peja

Panie mr.betterknow, odpowiadam na pytanie i nie jest to tak zawiłe i pokrętne jak Twoja wypowiedż. Korzystam z kilku komputerów w związku z tym moje IP jest inne kiedy jestem w pracy i inne kiedy w domu, a jeszcze inne, kiedy korzystam z laptopa. Powodzenia w tropieniu oszustów.

4 0
ID:27044

max

beterknow - Ty sie chyba marnujesz tyle śledztw umarzają ze względu na brak dowodów, z takim doświadczeniem bys zrobił kariere , juz wytropiłes "oszusta" choc peja mnie przekonał. W jednym z Twoich artykułów napisałes "chce poprawic stan swiadomosci a potem realny stan zycia" gdybys pisal to o sobie to uznał bym ze jestes ambitny, ale pisałes to o internautach. Czekam na Twoją odpowiedz na znany Ci artykuł jest na 2 str. dla przypomnienia, tak dyskutujesz a tam sie zaciołes. Pozdrawiam

4 0
ID:27074

mr.betterknow

Panie Max nie zaciąłem się tam.Skończyłem po prostu z Tobą tam dyskusję ponieważ ja już swój temat i wypowiedź zawarłem a Pan już nic wartościowego nie dodał.Ja swój realny stan świadomości poprawiam.Nie wiem o co się konkretnie czepiasz.Wszystko jest widać.
Pamiętaj też że ja zajmuje się zmienianiem realnej sytuacji we Włocławku nie tylko pisząc tutaj.Prowadzę własne realne i namacalne działania o których kiedyś usłyszysz i mam nadzieję z zadowoleniem.
Pozdrawiam

0 1
ID:27143

peja

Byle nie w kronice policyjnej.

1 0
ID:27156

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA