Polecam fajną gierkę która umili czas przed kompem,...

Polecam fajną gierkę która umili czas przed kompem, darmowa i bardzo ciekawa a przy okazji można poznać fajnych ludzi
http://www.travian.pl/?uc=pl1_23916

14 komentarzy

mr.betterknow

Skończcie z takimi tematami to nie NK dla dzieci tylko podobno portal informacyjny.

3 2
ID:26997

bene

ej mr .jakoś tam a ty to kto jakiś admin nie wiem chyba wam się coś pomyliło ok zarejestrowaliście się ale przy okazji wszystkie rozumy pozjadaliście

2 1
ID:27009

pazdzioch

zapewniam że ta gra nie jest dla dzieci(choć te też mogą w nią grać), gra tam 50tys ludzi. gra uczy współpracy, ekonomii ( w najczystszej postaci) i strategii a do tego to dobra zabawa

0 0
ID:27010

mr.betterknow

Z całym szacunkiem Paździoch jak chcesz być uważany za poważnego to nie pisz na forum na kilka nicków.Bo to Ty masz numer IP:77.91.26.xxx
Nie zaprzeczysz.Uprzejmie Cię proszę bo widzę że inteligentny z Ciebie człowiek.

Wiesz prawdziwe życie bardziej uczy współpracy,ekonomi i strategii.
A przez to że tyle ludzi działa w wirtualnym świecie że zapominają że to w realnym świecie żyjemy.Zapominają też że życiowych problemów nie załatwią przez grę.A to już nie jest zabawa.

A Ty Bene nie wiem dlaczego się rzucasz.Poucz się to też podyskutujesz z nami.
I powiem Tobie że jestem administratorem mojej przestrzeni życiowej.Bóg lub kto tam jest, dał mi wybór umysł i sumienie.Więc korzystam oceniam i wybieram.Wszystkich rozumów nie zjadłem bo człowiek uczy się całe życie.
Polecam.

Pozdrawiam

Włocławek 03.03.2011 15:13

0 2
ID:27021

zbuntowany_kaloryfer

Ale im zapodałeś Mr. - niczym Mędrzec albo Prorok;))). A jeżeli już o grach mowa to polecam Diablo 2 i Heroes. Jak dla mnie to gry, które mają "wszystkie inne gry pod sobą.";)). Jest może ktoś chętny do przystąpienia do drużyny w D2 na battle.net (w trybie "koszmar")? Można by umówić się kiedyś na konkretny dzień i godzinę, no i stworzyć grę zatytułowaną "Wloclawek";))
Ps. Moja postać na BN to 51 lvl Assa, tryb "koszmar".

4 0
ID:27023

zxxc

A może by tak partyjka w Urban Terror? :)

4 1
ID:27031

dzonny_killer

Kaloryferku za dziedziaka ;-) grałem w D2 i Herosków (teraz z niecierpliwością oczekuję szóstki), ale polecam również Europę Universalis III...

2 0
ID:27042

pazdzioch

no panowie Hirołsi i Diablo to klasyka a ty Mrs. Nothing know skąd niby wiesz jaki ja mam IP ? przyjmij też do wiadomości że nigdy nie chciałem być uważany za poważnego, bo uważam że to jest śmieszne poza tym poważnym powinno się być a nie być uważanym. hehe

1 0
ID:27046

zbuntowany_kaloryfer

Dzonny! Zacząłem grać w D2 tuż po premierze gry (nota bene moja pierwsza postać to Barbarzyńca). Minęły lata, a ja ciągle lubię świat Diablo i 2-3 razy w miesiącu pogram. A z niecierpliwością wielką wyglądam nadejścia Diablo 3. Prawdopodobnie ukaże się już w tym roku! Trzeba zatem będzie kupić nową grafikę, aby docenić wszystkie efekty gry;))
I mam cholerka niejasne przeczucie, że zakup D3 będzie oznaczał małą "wojnę domową";((
Poza tym zastanawia mnie rzecz następująca: co jest złego w tym, że facet lubi pograć w gry? Dlaczego kobiety nie czepiają się majsterkowiczów, wędkarzy, numizmatyków, filatelistów, miłośników motocykli i wielu in. - a fanów gier komputerowych tak? Zna ktoś sensowne wyjaśnienie tego fenomenu?

3 0
ID:27052

pazdzioch

moja kobieta czasami lubi usiąść ;) i po ścigać się na Colinie, co nie oznacza że nie lubię iść na rybki, pogrzebać przy samochodzie albo coś przykręcić (nawet ostatnio kupiłem w Biedronie super skrzyneczkę na narzędzia) , po prostu do wszystkiego trzeba mieć dystans.
ps. do listy fajnych gier dorzucam Kozaków , Maxa Payna i Pretorian

0 0
ID:27054

cykluś

Z całym szacunkiem .Najlepsze partie szachowe na "Kurniku".To jednak jst królewska gra.

0 0
ID:27056

dzonny_killer

Taaaa, Kaloryferku święte słowa... nic dodać, nic ująć... muszę się swoich babeczek zapytać (żona i córa)... pozostają ostatecznie bezsenne noce (ale to też się nie podoba, szczególnie żonie) ;-) Również czekam z niecierpliwością na "trójeczkę"... Barbarzyńca był moją pierwszą postacią, ale po LoD przeszedłem na Zabójczynię :))) Obecnie od Diabełka odpoczywam i tnę w EU3, właśnie kończę Turkami zajmować resztki "wolnego" świata... a później przyjdzie pora na Championship Managera 2011... :)))

3 0
ID:27057

zbuntowany_kaloryfer

Skoro już poruszyliśmy temat gier, to nie sposób nie wspomnieć kultowej Duke Nukem 3D, w którego pomykałem jeszcze pod zabytkowym Windows 3.11. Oj zapadła mi ta gra w pamięć... i zajefajne teksty Duke`a (na czele z "Piece of Cake" "See you in hell" czy "Eat shit and die";))))).
No i nie sposób zapomnieć specyficznego klimatu Quake 2 (jak dla mnie "dwójka" była zdecydowanie najlepsza z całej serii;).
A Warcraft..? Też niemało godzin człowiek poświęcił..

2 0
ID:27059

dzonny_killer

Widzę Grzejniczku, że mamy niesamowicie wiele wspólnych tematów... :))) Ze swojej strony dorzucę nieśmiertelną Civilization... czy też "Małysza", w którego cięliśmy zażarcie w kilkunastu w akademiku :)))
Albo jak organizowaliśmy z chłopakami nocki (15-20 ludzia) i urządzaliśmy jatkę w Medal of Honor :))) to były piękne czasy!

0 0
ID:27062

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA