Niniejszym chciałbym wszystkim forumowiczom serdecznie...

Niniejszym chciałbym wszystkim forumowiczom serdecznie podziękować za często ostrą wymianę poglądów, za zgadzanie się ze sobą i za bycie "po drugiej stronie barykady" (ale tylko z argumentami)... Dziękuję Redakcji za możliwość swobodnej i wolnej wypowiedzi (ale tylko do piątku 04.03.2011r.)... W związku z permanentną cenzurą kilku (7-8) moich postów (w całości i w fragmentach) w artykułach o Janie Sieraczkiewiczu http://wloclawek.info.pl/nowosci,wiadomosci_wloclawek_i_region,1,1,jan_sieraczkiewicz_nowym_dyrekto,15689.html
o Krzysztofie Kukuckim http://wloclawek.info.pl/nowosci,wiadomosci_wloclawek_i_region,1,1,sld_chce_pomoc_w_remoncie_kamien,15683.html
oraz o Wąwale http://wloclawek.info.pl/nowosci,wiadomosci_wloclawek_i_region,1,1,pozar_hodowlanego_budynku_w_wawa,15686.html
postanowiłem podziękować i zakończyć "daremne produkowanie się" na łamach wloclawek.info.pl... Mniemam iż Redakcji na rękę będzie moje odejście.

Pozdrawiam serdecznie
Dzonny Killer

15 komentarzy

wloclawek.info.pl

Szanowny dzonny,
na maila, którego podał Pan w trakcie rejestracji na portalu wysłana została do Pana wiadomość. Proszę odczytać. Mam nadzieję, że on zmieni Pana zdanie, a jeżeli nie pozwoli nam spokojnie porozmawiać.
Pozdrawiam

4 2
ID:27082

szuja

Fakt ,że linki się nie otwierają nawet po przeniesieniu w całości na pasek.
Ściśle Tajne.Hahaha

4 2
ID:27084

szuja

Dzonny Killer
Nosił wilk razy....................

3 2
ID:27085

Zibi

Goodbye My Love, Goodbye ;-)

1 2
ID:27086

prawda

Rzeczywiscie potwierdzam, przy Sieraczkiewiczu jest blokada.

Pisalem o nim, ze "zdrada to zdrada", "a chorogiewek Palucki nie szanuje", " po wyborach sejmowych go spusci".

Dzonny nie odchodz.

6 0
ID:27087

cykluś

Czcigodny Dzonny Killer.
Żle się dzieje w państwie Duńskim.Dlaczegóż to miałbyś opuszczać portal.Poprzez odejście nie będę mógł czytać Twoich trafnych i rzeczowych spostrzeżeń.Piszesz śmiało , bez ogródek a tematy które poruszasz są bardzo interesujace.Przemyśl kolego na spokojnie temat, walnij kielicha żołądkowej gorzkiej (a może nawet połówkę) i zasiadaj do pisania.Poprzez Twoje odejścia Szanowny zrobi sie nudno i bezpłciowo.
Masz werwe i polot do pisania wiec nie rezygnuj .
Głowa do góry,
Pozdrawiam Szanownego cykluś.

6 0
ID:27089

zbuntowany_kaloryfer

Dzonny Koleżko Szanowny! Jestem jak najbardziej przeciwny Twojemu odejściu. Wstrzymaj się i przemyśl sprawę. Co do tematów, które poruszyłeś (nowy dyr. OSiR oraz lsd-kamienice) przyznam, że nie komentowałem tych art. w ogóle. Nawet jednym zdaniem. Po prostu to, o czym czytelnik jest tam informowany jest tak nikczemne, podłe, niskopoziomowe i odrażające, że nie chciałem się niepotrzebnie stresować;))
Sprawy, o których informuje artykuł o OSiR pozwalają domniemywać, że gdyby pod Włocławkiem zbudowano port kosmiczny, to wśród lokalnej kliki, tego "koła wzajemnej adoracji" znaleźliby się "świetni specjaliści" (co potwierdziłaby "specjalnie powołana komisja") od nawigacji w przestrzeni kosmicznej i od zarządzania tego typu obiektem;)).
Kolejna odrażająca sprawa, o której chciałem Ci Dzonny powiedzieć, to sprawa autopromocji pewnego luja, który miał czelność w pewnej lokalnej telewizji przedstawiać się jako historyk. Oczywiście typ ów nie jest żadnym historykiem, a jego wypowiedzi, zachowanie uwłaczają każdemu historykowi na tej planecie. Aha - wydał "książkę" - czyli przekopiował i zebrał razem ilustracje z kilku różnych opracowań;)). Tak, lubi facet wyzwania naukowe hahahahaha!;)) Na naszym portalu sprawa nie była poruszana - poszukaj zatem stosownego wywiadu z tym uzurpatorem w sekcji video na jednym z konkurencyjnych portali. Nie umiejący nawet w miarę poprawnie mówić po polsku ów luj (i zachowujący się niczym pospolity menel) przeszedł w tym wywiadzie samego siebie. Przekonaj się na własne oczy i powqr. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że nie widziało tego zbyt wiele osób z innych miast, bo wstyd to dla Włocławka wielki - niczym odległość do Sydney;))

7 0
ID:27094

szuja

Widzisz @dzonny_killer,to wszystko przez twoje czerwone serce i jeszcze po lewej stronie.Lubię cię w brew pozorom .Ale jak się powiedziało a, to taki charakter się ma.Chyba ,że wiatr wiosenny gitarzysta.

4 0
ID:27100

zxxc

No nie... "Redakcji na rękę będzie moje odejście. " Sądzę, że na pewno redakcja to ukartowała ;) Każda krytyka ma swoje granice i o wszystkim można napisać na milion sposobów, po prostu widać wybierasz te nieodpowiednie.

"Dziękuję Redakcji za możliwość swobodnej i wolnej wypowiedzi (ale tylko do piątku 04.03.2011r.)" w sensie, że co? nagle patrzą inaczej? zakrzywiła się im czasoprzestrzeń? Chciało by się powiedzieć: "czy to świat jest zły czy ty?".

Generalnie w artykule o Kukuckim żadnej ameryki nie odkryłeś, a domyślam się że wykropkowane zostały zwroty obraźliwe. Najmocniej napisał w tym temacie Włocławianiuuuniuś ale napisał to tak że nawet nie ma się do czego doczepić na siłę, zastanów się zatem nad formą swoich wypowiedzi i nie dziw się że redakcja może chcieć oszczędzać swój czas w ciąganiu po sądach..

5 5
ID:27102

szuja

Ludzie to jest tylko forum.Dajcie na luz.

3 0
ID:27112

analityk

Mozna znalezc powod blokady przy artykulach o Kuku i Sieraczkiewiczu. Ja go rozumiem, czysta ekonomia malego rynku.

Wloclawek.infoOsirkoszykowkawstep na mecze itpKukureklamyMPECreklamy miasta inkubator

W skali portalu lokalnego mozna zabrac z budzetu 2000-3000 z reklam, blokowac wejscie na imprezy, nie powiadamiac o nich itp.

Wloclawek.info i nie tylko musi z czegos zyc, Nasze komentarze adminom chleba nie dadza, a czerwoni wrogowie moga ich zarznac jednym telefonem.

Smutne, pisze bez zalu do lokalnych mediow. W tym miescie pewnym osobom lepiej nie podskakiwac. TVN, Onet to moze ale im wisi nasze zadupie. Lokalne media nie maja szans na taki wyskok. Rozumiem, i doceniam i tak wolne prawie forum, i tak duzo ryzykuja.

Dzonny wracaj :-)

6 3
ID:27117

Rambo

Mam nadzieje że wróci... bo nie chce czerwonej "NOWOMOWY"

5 3
ID:27149

szuja

@analityk i rambo bambo
Wiem o lepszych numerach solidaruszków .A wy nie? Biedactwa sponiewierane przez czerwonych komuszków.Weźcie się i ogarnijcie.Zresztą co głupiemu po rozumie jak głosować nie umie.

2 4
ID:27155

poliszynell

dzonny_killer:)
Postawiłeś kropkę...postanowiłeś podziękować i zakończyć...OK...ale odwróć kartę i zacznij na nowo, nie zniechęcaj się...
pozdrawiam

3 0
ID:27160

dzonny_killer

No cóż... złamałem się, nie wytrzymałem ;-)

a tak naprawdę po konwersacji z Szanowną Redakcją możliwe, że udało się dojść do pewnego konsensusu, a co za tym idzie pewnie znowu będę wkurzał i irytował niektórych :)))

Bardzo dziękuję za słowa wsparcia od wielu z Was... naprawdę bardzo miło się zrobiło w tym "czerwonym" serduszku, na dodatek leżącym po "lewej" stronie...

zatem odwracam kartę i zaczynam na nowo/kontynuuję :))) do czego mnie zachęciliście...

0 0
ID:27190

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA