U nas też powinno się tak zrobić i to...

U nas też powinno się tak zrobić i to bezpolitycznie...
http://wolnemedia.net/wiadomosci-z-kraju/manifa-inna-niz-wszystkie/
Co Państwo o tym sądzą?

5 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Cyt. "Przed stu laty nasze babki i prababki wywalczyły dla nas równe prawa. Jednak wciąż nie jesteśmy wolne mówiła Agata Teutsch przedstawicielka Fundacji Autonomia."
Otóż wiem czego potrzeba tej pani (i innym tego pokroju paniom). Jednak nie mogę tego napisać wprost;). Powiem więc tak: gdyby pewne części jej ciała nie były zarośnięte pajęczyną, to nie plotłaby takich bzdur.
A poza tym jeżeli chce tzw. "równouprawnienia" (właściwie ciągle nie wiem co te nawiedzone baby rozumieją pod pojęciem "wolność" i "równouprawnienie") to:
1. Niech popracuje miesiąc w kopalni, mając te same obowiązki co faceci.
2. Niech pomieszka miesiąc w wiosce, nad którą kontrolę sprawują talibskie brudasy.
3. Niech popracuje miesiąc jako bezdomna prostytutka w Birmie - oddając się turystom za dolara albo szampon.
Jak wykona wymienione zadania to pojmie, że nasza nadwiślańska kraina jest rajem dla kobiet, że traktowane są niczym królewny i więcej nie pójdzie na żadną idiotyczną "manifę". No i wsio na ten temat;)))

4 4
ID:27178

szuja

@ kaloryfer najpierw pozujesz na Bóg wie kogo a w rzeczywistości jesteś taki chłopek roztropek.Chyba ,że znowu się nawaliłeś i bredzisz.Hahaha

4 2
ID:27180

cykluś

Wasza Czcigodna Szujowatość.Sądzisz Waść,że zbuntowany pociąga.Na miły Bóg,chyba nie wszystkie posty są pisane na rauszu.

4 0
ID:27183

szuja

Nie posądzam go o alkoholizm czy narkomanię ale pisanie takich pierdołów o czymś świadczy.Siądzie przy kompie ,ani się obejrzy a tu dwóch piw już nie ma. Głowa słaba to i słabo myśli .

3 1
ID:27189

dzonny_killer

Co by nie rzecz, to Grzejniczek (nagrzany czy nie) rację ma... zgadzam się całkowicie... babkom się w ... poprzewracało (i nie chodzilo mi o głowę) :p

2 1
ID:27194

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA