Już mi ręce opadają,jak widzę i słyszę tych artystów z...

Już mi ręce opadają,jak widzę i słyszę tych artystów z PiS,w kółko to samo,każde posunięcie obecnych władz jest krytykowane.Chmielewski,Stocki w telewizji,radio,lodówkę otwieram,ci sami.Od kiedy to w RM.zasiada opozycja,wy macie pracować dla dobra miasta,bez wyjątku dla wszystkich mieszkańców,i wspierać władzę wykonawczą,a nie jej przeszkadzać.jesteście zwykłymi zadymiarzami,na czele z małym posłem,a biorącym duże pieniądze.Blokowana ulica Stodólna,oczywiście jest cała trójka i jeszcze jak wystawiają się na kamery,i ich uśmieszek.

10 komentarzy

szuja

Jak ci tak ręce opadają ,to nie noś w nich ciężarów.Hahaha

8 6
ID:27356

mądry

ty,szuja,ty się lecz,wiadomo gdzie.

5 5
ID:27359

Waldemar S.

Ano taka rola opozycji żeby krytykować, wolny kraj wolność słowa więc można mówić co się chce. Chyba o to kiedyś "wszyscy" walczyli.

8 2
ID:27362

świnka Peppa

Ale jeśli władza wykonawcza odstawia szopki i różne inne cuda na patyku, to wypada głośno zwrócić na to uwagę. Poza tym, jak sama nazwa wskazuje, opozycja jest opposite :)
I żeby było jasne - nie jestem pisowcem.

6 3
ID:27363

dzonny_killer

'boję się, że kiedy poprę Peppę, ktoś mi zarzuci... "świntuszenie" :))))) @jan widocznie jest zbolałym i zakompleksionym członkiem lsd i nie radzi sobie z konstruktywną krytyką :p

6 3
ID:27365

xXx

Już Lepsza Opozycja niż Lewica
chociaż są dla ludzi nie to co inne partie polityczne

5 1
ID:27366

szuja

@Jan
Jak to nie ,jak tak zmądrzałeś po moim poście,czego dowodem jest zamiana nicka na @mądry.Hahaha

2 2
ID:27368

ben Jakov

Proponuję PiSowi parę innych haseł: PiS obiecał - PiS-da, Quo vadis Polonia? W PiS-du. Może naczelny protestant Włocławka, Łukasz, poseł Melex-Zb. wykorzysta je w swojej akcji wyborczej...

2 1
ID:27371

kruszynka

Zatem pasuje ci pewnie z PIS niemowa Stanisław Krzemieniewski ?

1 1
ID:27372

Pytanie

Panie Janie ,a co Pan widzi podnosząc deskę sedesową ? Skoro w ramach demokracji można obsadzać kolegami intratne stanowiska ,to można również ten proceder krytykować ,więc bulgot jest nieuzasadniony , a nawet podejżany -prawda?

2 1
ID:27394

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA