na ulicy Kaliskiej od strony szlabanu są takie dziury na...

na ulicy Kaliskiej
od strony szlabanu są takie
dziury na jezdni że nie da się
jechać samochodem , niech coś zrobią
z tym bo od tych dziur to psuje się
całe zawieszenie auta
po prostu jak się jedzie to
jest darmowa terapia wtrząsowa
a kamienie widać z 19wieku

10 komentarzy

Pytanie

Już była propozycja ,by ten asfalt zerwać i oddać dyrektorowi tej słynnej firmy ,która tak partoli nawierzchnie ulic we Włocławku -niech sobie bidok przed ,,domkiem'' ..wyasfaltuje ''.

5 1
ID:27395

Asfalt

5 zdjecie, tak wyglada asfalt po trzesieniu ziemii, u nas tak wyglada po..... nie u nas nie ma takiego asfaltu. U nas polozony od nowa wyglada jak ukrainski po trzesieniu.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1365318/Japan-earthquake-tsunami-The-moment-mother-nature-engulfed-nation.html

3 0
ID:27397

dzonny_killer

faktycznie już lepiej byłoby jeździć po kocich łbach, jak na Kilińskiego, niż na tym dziurawym asfalcie... no ale wówczas kolesie lsd nie mieliby kasy z łatania dopiero co załatanych dziur :p

2 0
ID:27400

zbuntowany_kaloryfer

Qwa, jak wygram w lotto to zainwestuję w Humvee... Będzie mi wszystko jedno po czym jadę;). A że w ciągu ostatnich lat wygrałem 20 zł (przy 2 grach tygodniowo!) to hmm, nieprędko zobaczycie moją maszynę;)))

1 0
ID:27401

KOBRA

Killer a czy ty widzialeś kiedyś nawierzchnię z kocich łbów ? Nie wpisuj się w szeregi tych co to na wszystkim się znają i tylko zaśmiecają fora swoimi wypocinami
Pozdro

2 4
ID:27402

Pytanie

Wczoraj od 16 do wieczora na skrzyżowaniu Łanowej i Polnej asfalciarze urządzili sobie grila - Efekty powalają na kolana -dziś w tym samym miejscu są dziury -Q-wa(przepraszam) niech sobie grilują ,ale dlaczego za nasze pieniądze ????????? I gdzie nadzór takich fikcyjnych napraw ze strony samorządu ?

1 1
ID:27411

dzonny_killer

widziałem kaplicę z czaszek, więc dlaczego nie może być drogi z kocich łbów... nie mów mi Kobra, żeś kolejnym, który widzi tylko to, co przeczyta... :(

0 0
ID:27413

Znawca

Kocie lby czyli takie jak na Kilinskiego, Kobra jakies watpliwosci?

http://www.google.pl/images?hl=pl&xhr=t&q=kocie+%C5%82by&cp=7&um=1&ie=UTF-8&source=univ&sa=X&ei=gaV8TfCZA4vqOe-wtf0G&sqi=2&ved=0CDcQsAQ&biw=1280&bih=832

1 0
ID:27417

szuja

@@ kobra ,znawca
Przecież tam jest kostka bazaltowa tak jak na Kaliskiej.Bruk , to inaczej kocie łby.

0 0
ID:27421

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA