denerwuje mnie zachowanie pieszych ktorzy przechodza gdzie...

denerwuje mnie zachowanie pieszych ktorzy przechodza gdzie chca niczym jak swietwe krowy. ja tez nieraz przechodze tam gdzie nie trzeba, ale nie kiedy jest cimno i nic nie widac. a co najgorsze zmuszaja do naglego hamowanie. ludzie troche glowy!!!!

3 komentarze

zxxc

Nie bierzesz pod uwagę, że niektórym nie zależy na życiu.. Znam przykład pani która weszła wprost pod koła ciężarówki - ta jakimś cudem wyhamowała, kierowca wyskoczył i pyta się cały roztrzęsiony kobiety czy chce zginać - a ta mu tylko "a co Cie to obchodzi?" po czym najzwyczajniej w świecie sobie poszła.

Tak więc pozostaje mieć oczy dookoła głowy - ZAWSZE.

5 0
ID:27728

Stacha

A Mnie denerwują kierowcy, którzy na skrzyżowaniu ulic Warszawska-Starodębska-Królewiecka-Szopena przejeżdżają na czerwonym świetle,gdzie już pali się zielone dla pieszych. szczególnie kierowcy MPK wyróżniają się swoim"daltonizmem" i brakiem wyobraźni.

2 0
ID:27744

zarokmnietuniebedzie

A mnie denerwują zarówno piesi ubrani cali na czarno kiedy pogoda nie dopisuje, włażący na czerwonym na przejście "bo zaraz zapali się zielone" (autentyczny przypadek) jak i kierowcy autobusów, którzy skręcają nie bacząc, że z naprzeciwka jedzie samochód. Sam często ułatwiam jazdę autobusom ale takie wymuszanie pierwszeństwa jest chamskie i sprowadza niebezpieczeństwo na pasażerów.

1 1
ID:27745

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA