Czy nikt nie zauważył WIELKIEGO CUDU w czasie trwania tej...

Czy nikt nie zauważył WIELKIEGO CUDU w czasie trwania tej ostatniej rady miejskiej ?Nie , no to proszę popatrzeć na moment kiedy to WRESZCIE głos zabrało po raz pierwszy, bardzo speszone i nieswojo się czujące małżeństwo Osińskich !!!Byli tak zagubieni ,że chyłkiem raz dwa kończyli te swoje wystąpienia i już ich nie było!To się nazywa być czynnym radnym, który nie potrafi z niczym prowadzić polemiki!Jak tak wszyscy będą się "rozgadywać" na tych sesjach, to wszyscy pośniemy z nudów, a chyba nie o to chodzi?

16 komentarzy

dzonny_killer

Co Ty Lala chcesz od O$$sińskich? W końcu to naj$en$owniej wybrani radni... ka$a nie wyrzucona w błoto :p

2 7
ID:28036

obiektywna

Czepiasz sie, Monika otrzymal ponad 490 glosow. Co oznacza ze mieszkancy Poludnia znaja ja i szanuja. Nie kazdy musi byc erodyta.

2 9
ID:28038

szuja

Rozmawiałem na dyżurze z Panią Osińska i poprosiłem o załatwienie sprawy.Sprawę załatwiono i otrzymałem w tym zakresie odpowiedź Pana Kuźniewicza.Do Państwa Horonziak dzwoniłem,pisałem maile i tak nic nie uzyskałem. Więc ?

3 4
ID:28050

szuja

@LALA
Przyganiała wrona sroce ,że nie jest inż.

3 6
ID:28051

o

Kto to taki ten erodyta? ;), brzmi w kadym bd razie interesujco ;)

3 2
ID:28054

szefuncio

Dobre, dobre szuja. Nie to, ze klamiesz, ale pewnie tak jest, jezeli nie to przytocz ta sprawe zalatwiona. A jezeli Pan K. tak szybko odpowiedzial to chyba normalne, Pani O$inska jego jest przyjacielem.

5 0
ID:28071

LALA20

Mój boże, zlitujcie się nad sobą,myślałam,że piszę z trzeżwo patrzącymi i myślącymi ludżmi, A TU WIELKA niespodzianka i WIEKI zawód ,CHOLERA SAMO SLD! JAKAŚ HIPNOZA ZAPANOWAŁA CZY CO?

2 5
ID:28072

sportowiec

A Ty Szuja głosowałeś na legalu cz za kasę

7 1
ID:28075

dzonny_killer

Brawo Sportowiec!!! Lala wypraszam sobie jakiekolwiek związki z komuchami... chyba nie zrozumiałaś moich aluzji :p

2 4
ID:28078

szuja

@dzonny_killer
Ja też. Ale staram się zawsze być obiektywny. Jak walić w mordę ,to za coś a nie ,bo mi się tak podoba.

6 3
ID:28087

szuja

@zabawka dla dziewczynek masz dziurki w soczewkach.

4 3
ID:28088

szuja

@~szefuncio
Bajer ,bajer,mnie uczono ,że jak się da ,to się zawsze zrobi.Jak nie ,to nie,nawet jak się da. Co za ciemny naród. Nic się od 20 -u lat solidaruszki nie nauczyły się.Zamiast dawać ,to" biorą".Hahaha

4 3
ID:28089

LALA20

Obiektywna- nie pisze się erodyta tylko ,erudyta ,to jedno , a drugie- jeżeli ktoś zawzięcie się pcha do rady , to nie tylko po kasę i by robić dobre wrażenie na wyborcach , ale po pierwsze powinien miec jakieś porządne zasługi dla miasta, aby pokazac wyborcom , że coś zdziałali dla nich i będą kontynuować wszystkie zadania , a nie pozować do kamery.Dzonny-jeżeli nie masz nic wspólnego z tymi burakami , to przepraszam, a tak w ogóle , co TY widzisz sensownego w TYCH Osińskich ,przecież to śpiące lale,potrzebne do quorum przy głosowaniu ,nic więcej.

3 5
ID:28093

dzonny_killer

małżeń$two radnych ma całą ma$ę za$ług... przynajmniej wśród niektórych wyborców :p

1 7
ID:28094

Patrzacy z boku

Ty Lala to masz problem chyba ze zrozumieniem slowa ironia i sarkazm, przeciez Dzonny i Obiektywna sobie jada na max z tego malzen$twa, elity narodu za 35 zl od sztuki.

5 3
ID:28100

wadera

@LALA
Co ty chcesz od Osińskiej ,że ma chłopa ? Wyluzuj !

2 2
ID:28107

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA