Jak wieść gminna donosi WSZYSTKIE SŁUPY z włocławskiego...

Jak wieść gminna donosi WSZYSTKIE SŁUPY z włocławskiego stadionu mają być zezłomowane (?) ,czy to prawda ,czy aby to nie jest nadmierna rozrzutność ,a co na to pan Władysław -ojciec chestny włocławskiego sportu ? Może niech choć jakieś dziury w drogach oświetlają -może będzie bezpieczniej ?

9 komentarzy

dzonny_killer

właściwie postawione pytanie powinno brzmieć; na czyje konto wpłyną niemałe pieniążki z tego złomowania...? :p

7 6
ID:28144

Tomek.L

dzonny - to właśnie to o czym pisałem, a niestety Ty również gładko Wpisałeś się w tą konwencję ~ Pytania. Wieść gminna, podobno, gdzieś słyszałam itp. Maszty wraz z oświetleniem mają zostać sprzedane a w ich miejsce zostaną postawione mniejsze, które miejmy nadzieję będą częściej używane. Takimi pytaniami tworzymy spiskową teorię dziejów.

2 2
ID:28160

szuja

Tyle kasy poszło się je**ć,bo inaczej tego nie można określić.

8 1
ID:28161

Johan

S przecieki ze rde dobrze poinformowanych,e supy owietleniowe nie bd zomowane ,jak pisze zbuntowany kaloryfer. Bd przeniesione i owietla bd Stref Rozwoju Gospodarczego,gdzie zosta uzbrojony teren pod inwestycj.Myl e zauwa to jacy strategiczni inwestorzy.Brawo - nie ma tego zego co by na dobre nie wyszo.

2 2
ID:28162

echo włocławka

Jeśli chodzi o lampy, tak to prawda.
Gruba kasa na złom, jeszcze grubsza w błoto - bo stadionem tego nazwać się nie da. Informacja oficjalnie podana przez Monikę Budzeniusz rzecznik wybranego przez Was "szanownego pana prezydenta" Pałuckiego, który w tym momencie jest w Indiach na zasłużonym jak śmię domniemać urlopie.
A tak na Zbonikowskiego krzyczeliście...
Macie co chcecie... chcecie co macie... można ze śmiechu narobić w gacie!

4 2
ID:28169

dzonny_killer

Tomku L... a niby dlaczego? Zadałem bardzo konkretne pytanie, a nie spekulowałem odpowiedziami... Jeśli zostaną sprzedane to... komu i za ile? jeśli nowe zostaną kupione to... od kogo i za ile? różnica na "+" = gdzie trafi? różnica na "-" komu się to opłacało, bo nie miastu = mieszkańcom? Naprawdę uważasz to za populizm? To są konkretne pytania... proste dla uczciwych... dla oszustów, złodziei i naciągaczy będą "retorycznymi"... pozostaną bez odpowiedzi... :p

1 1
ID:28174

zbuntowany_kaloryfer

Johan, nic nie pisałem o złomowaniu tych cholernych słupów;). Chyba mnie pomyliłeś z Szanownym Dzonnym;)

1 1
ID:28187

dzonny_killer

a swoją drogą, to @Pytanie mogłaby sprecyzować tę "gminną wieść, co się niesie"...

1 1
ID:28195

Pytanie

W ,,znanej '' miejscowej stacji telewizynej powoływano się na warunki przetargu - stąd stwierdzenie o ,,wieści gminnej'' ....

0 0
ID:28211

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA