wlasnie wrocilem z ZUS,pan orzecznik mnie uzdrowil,a jak to...

wlasnie wrocilem z ZUS,pan orzecznik mnie uzdrowil,a jak to sie ma do p.radnego T.R. ktory jak sie dowiedzialem,od kilku lat ma rente i to stala,a zdrowy jest jak ryba,i pracuje w kilku miejscach.prosze o kontrole komisyjna tego pana.

9 komentarzy

szuja

A jakie ty masz pochodzenie,zobacz na nazwisko w dowodzie.

6 5
ID:28286

My name is..

Odwołaj się.

7 3
ID:28290

Stacha

Napisz do centrali ZUS w Warszawie może wiecej jest takich"ciężko" chorych rencistów.jak T.R. i jego żona

3 3
ID:28292

Pytanie

Orzecznicy też mają ......swoją cenę ....?????????

7 2
ID:28298

Smutek

Cene, rodzine ktora szuka pracy, dom bez dojazdu z asfaltem, legitymacje w kieszeni.

A teraz pytanie dodatkowe, "Zarzadca" nie ma super kontraktu na mienie komunalne, Pan TR pracuje w "Zarzadcy". Gdzie teraz bedzie fuszka dla Pana TR?

Wiem, pytanie jest za proste ale rano jest, piatek wiec po co trudniejsze.

2 1
ID:28307

dzonny_killer

Twój wpis @Smutku... Bardzo daje do myślenia... :p

1 3
ID:28323

Nierządem Polska stoi...

Mój ojciec też został cudownie uzdrowiony choć po 2 operacjach na kręgosłup nadal jest zagrożenie że wyląduje na wózku... Czekają go kolejne zabiegi... to nic...jest zdolny do pracy zdaniem lekarza orzecznika... co za kraj :(

3 0
ID:28403

Re dla uczciwego

Spokojnie , chyba przysługuje odwołanie od tego orzeczenia ? Jeśli nie zgadzasz się z opinią tutaj naszego orzecznika odwołaj się. Masz takie prawo i z niego skorzystaj. . Sprawa nie jest zakończona.

0 0
ID:28422

pacjent doktoraJ.

owołaj się mądrze powiedziane tylko nie wszyscy chorzy mają siły i zdrowie jeżdzić do Bydgoszczy żeby się odwoływać zresztą tam też ZUS.Ja wczoraj byłem ale czuję że już więcej nie się nie będę odwoływał skoro trzech lekarzy specjalistów kieruje mnie na komisję a uzdrowiciel ZUSU twierdzi że jestem zdrowy to coś tu nie halo. pragnę dodać ze wśród tych trojga specjalistów kierujących mnie na komisję był lekarz który jest orzecznikiem w/w instytucji

0 0
ID:69525

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA