i dobrze,że anwil przegrał bo znowu czerwony prezydent...

i dobrze,że anwil przegrał bo znowu czerwony prezydent byłby pierwszy do odbierania medalu a tak to niech sobie sobie sam odleje medal najlepiej z betonu

9 komentarzy

dzonny_killer

taka argumentacja do mnie nie trafia... szkoda Anwilu, bo w oby meczach było bardzo blisko, a czerwony prezio nie ma nic do ich sukcesow czy porażek... można go bardzo nie lubić i wiele mu zarzucać, ale należy zachować jakiś dorosły obiektywizm :p

8 7
ID:28477

kibic Anwilu

Większej głupoty nie nie czytałem. Dziękuję w imieniu własnym i reszty kibiców włocławskich.

12 0
ID:28479

zxxc

Nie ma jak rodzima zawiść i nienawiść :) Zawsze musi być wróg, bo inaczej pewnie połowa tego narodu nie potrafiła by poprawnie funkcjonować..

Wszędzie sami specjaliści, każdy zrobiłby absolutnie wszystko lepiej, 2x taniej i 4x szybciej. Tylko nikt tego nie robi, ale co sobie pogadają..... A już mieszanie polityki do sportu... brak słów.

13 1
ID:28482

wolf

~aaa - gdyby głupota mogła latać...

5 0
ID:28490

szuja

@dzonny_killer
Ty kol to chyba chory jesteś i to z urojenia do czerwonego koloru.Wymyśl coś i pokaż kogoś w zamian.Znudzł mi się twój solidaruszo- złodziejski bełkot.To twoi ulubieńcy doprowadzają kraj do podziału na landy .Z Polski zostanie Kongresówka .

10 3
ID:28494

zbuntowany_kaloryfer

Fakt, smutne ale prawdziwe. Przeciętny Polak potrzebuje wroga do poprawnego funkcjonowania...

5 1
ID:28496

dzonny_killer

Szujo mój ulubieniec nie żyje od jakichś 76 lat... innych jakoś specjalnie nie mam i nie znam... mogę być "chory na czerwony" skoro tak twierdzisz... lotto mnie to... tak samo jak ślepota innych na to, co "owi" czerwoni robią (lub nie)... mam swoje zdanie i go nie zmienię... Ty zaś chyba nie do końca zrozumiałeś mój post o preziu i jego związkach z wynikami Anwilu... Gdybyś czytał uważnie lub nie miał problemów ze sklerozą to pamiętałbyś, że wielokrotnie pytałem o wskazanie odpowiednich osób "w zamian"... bo ja jak do tej pory nie widzę takowych...

1 4
ID:28502

szuja

@dzonny_killer
We Włocławku jest dużo okulistek .Jak nie dowidzisz ,to masz duży wybór.Jak jesteś daltonistą ,to raczej z nich nie korzystaj.Podobnie z pozostałymi ko******mi.

1 1
ID:28512

Re dla Wolf

"Gdyby głupota miała skrzydła latałaby pani jak gołębica" Tak to powiedział doktor Strossmayer. ze Szpitala na peryferiach. Teraz na kinopolska w weekend leci 2 seria tego filmu ...po 20 latach. Jesstem w tym wieku,że pamiętam jego emisję w tv w latach 70"

1 0
ID:28544

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA