witam zastanawia mnie jedno ze włocławek nie zasługuje na...

witam zastanawia mnie jedno ze włocławek nie zasługuje na miano miasta tak naprawdę nic niema co powinno mieć prawdziwe miasto ,oczywiście coś dla ludzi jest po prostu wsią wyłudzającym pieniądze z unii, ciekawe czemu tak pieniądze nie ma dla pośredniaków na kursy ,na miejsca pracy ,bo po co lepiej wziąć na głupia drogę ktoś powie na głupia a potem narzeka ze dziurawa ale o to chodzi ze one nawet po zrobieniu co roku są dziurawa a tajemnica jest w tym ze właśnie wyłudza pieniądze od unii a potem robią najtańszym kosztem nie wnikając w szczegóły na czy mto polega ,już lepiej posypali by temu co kaliska blokuje żeby nie było przejazdu przez tory to było by mądre posuniecie i zastanawia mnie jeszcze to ze jak byśmy nie byli w unii to na nic już by nie było szok

12 komentarzy

dzonny_killer

dżizas gościu cóż za styl... pewnie masz rację, ale popracuj nad wypowiedzią!

3 3
ID:28515

wojtek

a ty dzonny idź do pracy a nie siedzisz na tym kompie i udajesz mądralińskiego brzydzę się takimi jak ty

9 1
ID:28519

księciunio

jak ci się nie podoba to zawsze możesz wyjechać. A pieniądze na pośredniaki zostały obcięte przez superminista Rostowskiego. Jak masz pretensje to przynajmniej postaraj się zorientować do kogo powinny być kierowane.

5 1
ID:28521

dzonny_killer

pracuję na II zmianę :p

5 3
ID:28522

Pytanie

O przepraszam ,jak to nie ma . A ,,partyje i aktyw'' to co ?

2 3
ID:28523

król

ty księciunio właśnie przez takich jak ty moherowych przyszły społeczniku będzie źle w tym kraju odrazu juz partyjnie opowiadasz ,a jaka by nie była partia bedzie tak samo ,juz dawno każdy z nas powinien wyjechać albo wyjść na ulice

4 2
ID:28528

pawlo99

wszendzie dobrze gdzie nas niema

0 0
ID:28529

szuja

A szuja na wszystko buja,Ja mam dobrze.Jest takie przysłowie.Masz łeb i tego,to kombinuj.Za komuny nie szło bo kibel, ale teraz tylko być Zbycho albo Miro i spoko.

1 5
ID:28535

hahahaha

ludzie Egipt na Facebooku umiał się zebrać żeby walczyć a jak czytam nasze wypowiedzi naprawdę z tym narodem to możemy się jedynie oszukiwać podkładać kłody ,za co walczyli ci nasi dziadkowie zal i nie ma co liczyć ze będzie lepiej

5 1
ID:28536

dzonny_killer

bo tu prawie każdy mocny jest, ale w gębie... podasz dane osobowe i możesz mieć w nocy "przeciąg", wycieczkę archeologiczną do lasu, albo szlakiem księdza Popiełuszki :p

4 2
ID:28538

szuja

@dzonny_killer
Chociaż raz mogę ci z czystym sumieniem postawić plus.

1 2
ID:28541

dzonny_killer

a kysz Szujo nieczysta :p a co to nowa gra? kto ma więcej plusów przegrywa? no to też Ci postawię :p

2 1
ID:28549

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA