"Prawda czasu ,prawda ekranu" moznaby zatytułować to co...

"Prawda czasu ,prawda ekranu" moznaby zatytułować to co się zdarzyło w Urzędzie Miejskim.
Jak poinformowały mnie dwie wiewiórki w ciągu jednego dnia pracownicy zajmujący sie w Urzedzie sprawami rewitalizacji mista dostali wypowiedzenia z jednoczesna informacja,że mogą już nie pojawiać się w pracy.
W chwili otrzymania wypowiedzenia odcięto pracownikom zatrudnionym w tym wydziale dostęp do internetu oraz do serwera Urzędu Miasta.
Czyżby stronnictwo Pana Prezydenta obawiało się,że jakieś dokumenty dotra do opinii publicznej.
Niestety Pan Prezydent to pamiętliwy czlowiek.

9 komentarzy

Stare metody

Palenie akt SB itp, niszczenie dokumentow przez Bolka, stare metody.
Ale jak widac, zespol rewitaliz. konsultacyjny na koniec, zwolnienia pracownikow co wazne z zakazem dostepu do danych itpm, nagle. Robi sie cieplo w tym budynku, ktos czuje smrod kolo d.....
Pracownicy UM, archiwizujcie co sie da, i wspolpracujcie poki sie da, to wy jako kozly ofiarne pojdziecie na zarzniecie. Gorka bedzie sie bronila kazdymi metodami, wy jestescie dla nich smieciami. Wy pojdziecie na dno. Patrzcie na sprawe B..... - Kilinskiego rezygnacja z 500 tys. za zajecie pasa drogowego. Nie jest winny Kuzniewicz tylko MZD.
Nie namawiam do kablowania ale byc moze jest to ostatni dzwonek zeby ratowac sie przed kratkami, bo to baranki pojda do ubojni, pasterze maja sie za co bronic, Wy nie.
Wasz proces bedzie trwal 2 tygodnie, Kuzniewicza czy Sobolewskiego 10 lat (delegacje 2 lata w sadzie).
Robi sie goraco, a to dopiero poczatek, cos zaczyna sie sypac. Tynk odpada, a jak to tych co kazali cos podpisac, przymknac oko juz nie bedzie, bedziecie winni Wy.

3 2
ID:28570

NEGOCJATOR....

coś wywęszyli ... może jakiś mały przekręcik ... bo przy takich rewitalizacjach zawsze ktoś rewitalizuje dodatkowo kopertę z pieniędzmi albo w tym przypadku całą teczkę ...

3 2
ID:28574

szuja

To na miejscu tych osób tym bardziej bym złożył doniesienie do proroka o ściganie z urzędu a co?

4 0
ID:28576

ben Jakov

Czy nikomu nie wpadło do głowy, że może owi dwaj specjaliści dokonali jakiegoś przekręciku i należało ich się w przyśpieszonym terminie pozbyć. Może takie postępowanie przełożonych tych panów spowodowało, że nie zostali oni wyprowadzeni z urzędu w kajdankach? Blokada internetu jest jedną z metod zabezpieczenia dokumentów - i nie powinno to dziwić.

6 7
ID:28585

Sedzia

Ben Jakov smieszny jestes. Gdyby cos zrobili to Jacykow powinien od razu ich podac na Policje, a zrobil inaczej.

Cos tu smierdzi.

Urzednicy won, blokada, zespol konsultacyjny "po herbacie" ktory ma cos przyklepac.

4 1
ID:28597

dzonny_killer

a co za problem stworzyć "stare" dokumenty potwierdzające wyłącznie jedyną i słuszną karminową prawdę? :p

3 3
ID:28600

Włocławianiuuniuś

Racja Cykluś, byłem w tym referacie w zeszłym roku, jak Wielki King ogłosił nabór wniosków na remonty kamienic - oddając wszystko naszej Eminencji. Bardzo mili i przyjaźni urzędnicy jak o dziwo na urzędników naszego ratusza będący.
Śledziłem poczynania tej małej grupy osób i o dziw:
1. Uzyskanie dofinansowania na nowy Włocławski WCK i Galerie w kwocie 4,6 mln euro - bagatela 18,5 mln PLN ( 60% dofinansowania)
2. Lokalny Program Rewitalizacji - LPR - 7,14 mln euro - 28,5 mln PLN (50%)
Łącznie 47,0 mln złotych
To jest widoczny gest Kozakiewicza pokazany urzędnikom co chcą dla tego miasta zrobić. Lepiej siedzieć i nic nie robić.

5 1
ID:28607

Pytanie

A co zrobić jak ,,ekran nie mówi prawdy '' ,a czas zatrzymał się w miejscu ?

2 0
ID:28619

mr.betterknow

Ja też mam mały prezencik dla UM i skopiowałem co trzeba zanim to zdjęli z oficjalnej strony.
Będzie coraz ciekawiej Szanowni Państwo.
Obiecuje.

1 1
ID:28699

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA