Dzisiaj glosowano w sprawie inwigilacji jeszcze bardziej...

Dzisiaj glosowano w sprawie inwigilacji jeszcze bardziej uczniow, tworza SIO, system informacji oswiatowej, gdzie beda gromadzone wszystkie informacje o uczniach. Oczywiscie "liberalny" rzad PO-PSL glosowal za. I nasza pani posel DOmicela Kopaczewska oczywiscie tez ZA. Pamietajcie o tym, a nie glosujcie tylko dlatego, ze nauczycielka, ze ladna fryzura, albo ze ksiundz albo nauczyciel tylko, bez dyskusji. Myslcie ludzie, przeciw glosowal np. Ewa Kierzkowska z PSL, potrafila sie wylamac.
http://slimak.onet.pl/_m/TVN/tvn24/glos_90_11.pdf

I wszystko oczywiscie w porzadku, co to za panstwo jest, to nawet Orwellowi sie nie snilo.
http://www.tvn24.pl/-1,1699643,0,1,po-trudno-gromadzic-stosy-papierow-pis-to-inwigilacja,wiadomosc.html

Spisujcie sie jeszcze ludzie, najlepsze, ze tzw. .... zatrudniaja sie do spisywania ludzi, bo latwa i duza kasa, ludzie sie spisuja, oby tak dalej. Ciemnoto, podatek katastralny jest w budowie, od kilku lat. Podatek od bankow chca wprowadzic, od Kapiatlu Wlasnego, czy poczatek podatku od tego co masz, spokojnie przejdzie to i ruszy i Was. A co Wy myslicie, ze kto splaci te dlugi, ze oni sobie cos obetna, inwigilacja jest potrzebna, aby rzadzic, zrozumcie to, CZLOWIEKA WOLNEGO I SWIADOMEGO, TRUDNO KONTROLOWAC !!!
Naród tchórzy, pozbawionych honoru osób, które sprzedają swoją wolność, ciekawe czy biskupi wystosują jakiś list ?!? Ciekawe czy na uczelniach napiszą na szybko również list, tak jak wtedy gdy Kaczyński chciał ich lustrować ????!?!?!? Oj ciekawe, czy Ci nasi okupanci nam pomogą, czy też czując współwięź z system będą siedzieć cicho, bo przecież sami na inwigilacji zbijają kapitał, pozycję, władzę i ten tzw. "prestiż" gdzie głupi policjant, jest lepszy od tego kto ciężko pracuje na budowie na czarno, bo musi utrzymać rodzinę.

6 komentarzy

ben Jakov

Najlepiej spisuje się ołówek...

0 2
ID:28762

szuja

Ble,ble,ble.

1 4
ID:28766

kat

Ciekawe dlaczego pisowczycy nie protestują podobnie gorliwie przeciwko inwigilacji przez urzędników kościelnych prowadzących kartoteki z o wiele bardziej szczegółowymi danymi na temat parafian i to nie tylko tych "wierzacych" ale również i nie należących do owczarni. Kartoteki kościelne są o niebo lepszymi bazami danych jak te całe SIO czy bankowe bazy danych...

0 0
ID:28795

dzonny_killer

otwórzcie nowe własne prywatne Archiwum X... :p

0 0
ID:28797

zbuntowany_kaloryfer

A wiecie dlaczego zlikwidowałem profil na Facebooku? Bo na pocztę nadesłano mi reklamę, w której zwrócono się do mnie przydomkiem, którego tam używałem, a także użyto danych, które były podane przy rejestracji - normalnie niewidocznych. Podczas rejestracji informowano mnie, że moje dane są poufne i NIKOMU nie będą udostępniane. Więc nadesłanie tej reklamy uznałem za złamanie umowy, za rzecz obrzydliwą i haniebną. Więc moja przygoda z Facebookiem zakończyła się w trybie natychmiastowym;) I nie ma zmiłuj, bo mało co cenię sobie tak jak prywatność i dyskrecję.

3 0
ID:28813

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA