dzien dobry! wiem ze swoim powrotem zdenerwuje niektorych no...

dzien dobry! wiem ze swoim powrotem zdenerwuje niektorych no ale coz, idzie wiosna wiec moze i ludziska milsi dla siebie beda...? Podrozowalam troszke i jednak najpiekniejsza jest naszaPolska mimo wszystko! Serdecznie pozdrawiam szczegolnieSzuje_ brakowalo mi Pana slowo!

6 komentarzy

ben Jakov

Czcigodna Seniorko, wiosna i jest pięknie, a będzie jeszcze piękniej - jak w szkolnym wierszyku:
Łąkę porosło już kwiecie,
Słowik rozpoczął swe trele,
Niech żyje wiosna na Świecie,
Z ojcem Rydzykiem na czele...

3 2
ID:28761

szuja

@seniorka ma klawiaturę od potworka.Co za babsztyl.

0 1
ID:28765

seniorka

wcale mnie nie zaskoczylo to co napisales...no coz taka Twoja natura ale wybaczam mam bowiem duzy zastrzyk optymizmu i tolerancji drogi Szujo! Tak trzymaj z tym Ci do twarzy..A ben Jakow ... no coz jaki intelekt taki wierszyk! Kraj nasz piekny i zaden sie do NASZEGO nie umywa ale ludzie... duzo wody w Wisle uplynac musi aby to sie zmienilo narazie z kultura w calym tego slowa znaczeniu plasujemy sie w ogonie takjak nasza kadra pilkarska..A tak na marginesie nigdy wiosny nie skojarzylabym z Rydzykiem ale jako osoba niewierzaca nie wypowiadam sie w tej kwestii aby nie obrazic ben J. Twoich uczuc religijnych.... Jak sie Panowie postaracie to i z brakiem kultury sobie poradzicie...nie trace nadziei! Milego weekendu zycze i zmieniam seniorke na babsztyla -fajnie brzmi.dzieki za pomysl!!!

0 1
ID:28772

ja66

Seniorko, jeśli chodzi o urodę krajobrazów Polski to częściowo się z Tobą zgadzam natomiast jeśli uważasz, że żaden kraj do Naszego się nie umywa to chyba niewiele w swoim życiu widziałaś albo byłaś w niewłaściwych miejscach w ramach promocji turystycznej.Już wyjaśniam znaczenie ''promocja turystyczna'' to nie złośliwość z mojej strony tylko opinia na temat biur podróży,które to potrafią ''zareklamować''coś co tak naprawdę zasługuje na antyreklamę. Polska rzeczywiście by mogła być ładnym krajem ale według mojej opinii niestety nie jest.Szkoda,wielka szkoda.

0 2
ID:28800

babsztylseniorka

ja 66! Mam zasade ze o gustach sie nie dyskutuje> Tak to juz jest ,ze jednemu podoba sie matka, innemu corka a trzeciemu obie... Nie korzystam z biur turystycznych bo mam taki zawod ,ze podroze sa w to wpisane. Duzo widzialam i mam swoje zdanie! Wiele bym dala za to ,zeby nasze spoleczenstwo bylo bardziej rozumne mniej konsumpcyjne a bardziej obywatelskie i wolnosc slowa nie utozsamialo z "nawrzucaniem" komus, itp. itd ...jak narazie to utopia..ale wiara w czlowieka mnie nie opuszcza. Pozdrawiam

0 1
ID:28852

ja66

Szanowna seniorko,ja tylko wyrażam swoją opinię, podobnie jak Ty zresztą,a to ,że jest rozbieżna z Twoją opinią? no cóż,bywa i tak.Z całym szacunkiem ale nie jestem zakłamanym partiotą ,któremu musi się wszystko podobać bo tak ma być i basta! Niewątpliwie Polska ma swoje walory jak już pisałem ale Ty najwyraźniej nie doczytałaś.Napisze krótko żeby było jasne bez niedomówień.Otóż w mojej opinii : Polska to brudny,zaśmiecony i ogólnie zaniedbany przez kolejne rządy kraj,który niewątpliwie mógłby być piękny.Pewnie,że brud można posprzątać ale co z całą resztą.Jeszcze jedno, nie piszę po to aby sobie poużywac na temat Polski ponieważ to mój kraj ,tu się urodziłem ,tu wychowałem,wykształciłem i prawdopodobnie tutaj dokonam żywota dlatego wkurza mnie jak widzę to co widzę dookoła.Jeśli natomiast Tobie wszystko pasuje, to Twoja sprawa.Nie wymagaj jednak od innych żeby postrzegali z takim uwielbieniem co Ty ,całą polską rzeczywistość.Społeczeństwo obywatelskie ? hmm, jakoś źle mi się to kojarzy.Moja droga, demokracja polega na tym,że każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii.Na koniec , nie pisz innym o braku kultury z ich strony tylko dlatego,że właśnie wyrazili swoją opinię a Tobie trudno jest przedstawić kontrargumentację i nie zarzucaj mi braku kultury bo w niczym Cię nie obraziłem.Pozdrawiam

1 1
ID:28973

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA