Mega Przekręt PO, czyli lemingi otwórzcie wreszcie oczy,...

Mega Przekręt PO, czyli lemingi otwórzcie wreszcie oczy, dopóki cos jeszcze w tym kraju zostało...

http://marucha.wordpress.com/2011/04/15/mega-przekret-platformy-przekazanie-w-obce-rece-polskich-zasobow-ropy-i-gazu-w-ilosci-ok-15-bln-m3/
i jeszcze o długu:
http://marucha.wordpress.com/2011/04/15/sytuacja-finanowa-polski-coraz-grozniejsza/

8 komentarzy

szuja

Co się pękasz solidaruszki zjedli tyle styropianu ,że dla nich wyprodukowanego z niego gazu wystarczy im do końca życia a po nich nawet potop.

1 6
ID:28771

Pytanie

Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości ,że przedwyborcze obietnice Donalda to największy przekręt po 1989r w Polsce (obok afery FOZ) ?

3 5
ID:28777

Daniel

Ludzie, możecie przestać P******* o tej polityce ? Mam już tego serdecznei dosyć. Co Wam da to gadanie ? Trzeba było umiejętnie głosować, a nie teraz wypowiadać swoje debilizmy na forach.

8 5
ID:28786

mr.betterknow

Daniel nie podoba się to sobie włącz "KLAN".
Skoro polityka wchodzi nam do talerza i zagląda do domu to dobrze że ludzie zaczynają się tym interesować.Tylko słabi wolą uciekać od problemu.

6 4
ID:28788

Daniel

Ok, można rozmawiać o poplityce ale na poziomie, pojęcia typu "solidaruszki" doprowadzają mnie do szału. Zostawmy historię i pomyślmy o tym co będzie jutro. Jeśli ktoś kiedyś zrobił coś źle, należy wyciagnać wnioski na przyszłość, a nie tak jak Polska mentalność nakazuje należy to rostrząsać niewiadomo ile czasu.... .
Może warto było by się nad tym zastanowić ? JEdyne co mogę przyznać, to to, ze ejst kryzys, ale nie jest to zjawisko występujace tylko w Polsce :) Wydaje mi się, że nie ejst u nas jeszcze tak źle. Prawda mogło by być lepiej, ale nie każdemu można dogodzić. Jest jedna rzecz która mi osobiście przeszkadza. Wysokość naszych zarobków, zarobków ludzi z rządu oraz stosunek wysokości zapomóg i świadczeń dla bezrobotnych do zarobków ludzi takich jak ja którzy chcą pracować a zarabiaja niewiele więcej niz bezrobotn na zasiłku.

8 2
ID:28789

sportowiec

@w.t.f : Ale wybrałeś autorytet, no, no!

4 3
ID:28790

szuja

@sportowiec
Pokaż więc na co ciebie stać przy wyborze swojego ?Jest jakiś?

5 6
ID:28792

poliszynell

~w.t.f.:) tak... położyli już łapy na polskim gazie ...a co ciekawe polski gaz jest niezwykle atrakcyjny bo zawiera większą ilość helu niż insze złoża /szóste miejsce po USA, byłym ZSRR, Algierii, Kanadzie i Chinach/:

http://www.hgs.org/en/art/162/

0 0
ID:28832

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA