Trochę historii.szczególnie dla tych którzy nadużywają...

Trochę historii.szczególnie dla tych którzy nadużywają słowa niemożliwe....
http://wolnemedia.net/gospodarka/ig-farben-%E2%80%93-poklosie/

3 komentarze

zxxc

O IG Farben, Bayer i innych napisano już naprawdę wiele. Np. tu -> http://www.kki.pl/piojar/polemiki/novus/hitler/hitl3.html

Zastanawia mnie tylko fakt, czemu 95% linków umieszczanych przez Ciebie pochodzi z jednego serwisu (?)...

4 0
ID:28793

mr.betterknow

Szanowny zxxc nie wiem czy to aż tak istotne skąd pochodzą informacje bo mamy od tego rozum by samemu ocenić które informacje są rzetelne.W innych serwisach są podobne lub takie same informacje a ów serwis jest niejako bazą artykułów tego typu.Są tam artykuły z całego świata i uważam że w miarę obiektywnie publikują artykuły ponieważ nawet gdy masz inne zdanie niż autor jakiegoś artykułu zamieszczonego na WM możesz tam opublikować swój artykuł w którym możesz pokazać swoje przeciwne zdanie.Co do tamtego portalu spójrz na dół tekstu a zobaczysz że artykuły mają tam podpisane z jakiego źródła pochodzą.I z tego co aktualnie widzę źródeł tych jest wiele.

Możesz być spokojny nie zależy mi na promocji jakiś firm czy portali bo nikt mi za to nie płaci.Zależy mi na prawdzie,wolności słowa i rzetelności informacji.

Pozdrawiam

0 0
ID:28796

zxxc

Szanowny mr.betterknow idąc Twoim tokiem rozumowania, może czasem należało by podać link odrazu do materiałów źródłowych zamiast do gotowego opracowania? Łatwiej chyba oceniać rzetelność suchych informacji niż czyjąś (możliwe, że stronniczą) opinię na dany temat?

Również pozdrawiam.

1 1
ID:28801

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA