To co wyprawia PO za nasze pieniądze pchając się znowu do...

To co wyprawia PO za nasze pieniądze pchając się znowu do koryta przekracza najgorsze lata zakłamania PZPR.
http://www.gadu-gadu.pl/strategia-po-wszystko-zwalic-na-kaczynskiego

17 komentarzy

vicek

zielony ...ty naprawdę jestwś zielony.

5 12
ID:28806

zielony

vicek napisz proszę dlaczego ,tak od serca?

7 4
ID:28808

Pytanie

To prawda -mają zmienić wyraz ,,wilczych oczu'' ,pracują również nad oswojeniem (ogłupieniem) stada owieczek ,a raczej baranów , by przed pudlem (błędnie zwanym urną) stracili rozsądek POraz kolejny ....i teraz bedzie wszystko PO....7zł...

7 4
ID:28809

ben Jakov

Jaki Kaczyński jest - każdy widzi..i słyszy... I nie ma potrzeby niczego na niego zwalać, jak to sugeruje dziennikarz "Rzepy".
Jeżeli partia (obojętnie jak ona nazywa się) ma pieniądze na na wynajęcie speców od public relations, to ma pełne prawo z nich korzystać. A Ty, Zielony, masz wolny wybór. Nikt Ci nie nakazuje na kogo masz głosować, no, chyba, że jest to "tatko" Rydzyk. Ale to już inna sprawa.

4 7
ID:28810

dzonny_killer

nie ma co... jedni nie potrafią rządzić, drudzy wszędzie spiski widzą i swój krzyż innym wsadzają, kolejni z pola trafili prosto do sejmu, co słychać, widać i czuć, no i są jeszcze najwięksi przekręciarze, złodzieje etc. czyli komuszki oczekujący z nadzieją, że przyjdzie kolejna rewolucja październikowa :p

1 7
ID:28812

zbuntowany_kaloryfer

Dzonny, osobiście znam dziewczynę, która wierzy w komunizm. Nie w socjalizm nawet w wydaniu skundlonej pzpr, lecz w twardy, leninowski komunizm. Twierdzi ona, że dałoby się zaprowadzić tego typu ustrój, i wszyscy żyliby w dobrobycie i szczęściu;) tylko "lepsi" ludzie musieliby go wprowadzać. Acha i twierdzi jeszcze, że wszyscy ludzie powinni mieć "po równo". Niezależnie od wykonywanego zawodu i wykształcenia. Oczywiście wiara w czysty komunizm nie przeszkadza Jej w prowadzeniu sklepu i posiadaniu 5 szaf pełnych ciuszków dobrych marek;) oraz super autka, takiego jak raczej nigdy nie będą mieć "wszyscy".
Powiedziałem Jej, że teorie które lansuje znalazłyby z pewnością wielu zwolenników wśród pacjentów zakładu w Tworkach, albo pośród wiecznie naćpanych Rastafarian;). No i się obraziła nie wiedzieć czemu;)

4 6
ID:28815

zielony

Ale te pieniądze, których tak PO nie chciała ,to przecież z naszych podatków. Teraz ma ich nadmiar i wydaje na pierdoły bo się boi ,że przegra w ogóle te wybory.Mnie się widzi ,że tak właściwie to Polski nie ma.Rozkradli złodzieje i to akurat nie czerwoni tylko takie @ killerzy.
@ben Jakov
Ty całkiem zdurniałeś ,czy tylko o drogę pytasz ,jeśli chodzi o te głosowanie.Co ci to da ?Genek jesteś.Gdzie się tak z killerem ufajdaliście.

7 5
ID:28818

szuja

@dzonny jeśli chodzi o złodziejstwo i przekręty, to komuszki solidaruszkom nie dorastają nawet do pięty.Tylko mrok cmentarzy zakrywa czerwień wstydu na ich twarzy.Hahaha

2 4
ID:28819

ben Jakov

Wielce Czcigodny Zielony, był już w Polsce (po kaczemu Wolsce) taki ustrój, gdzie wyborcy głosowali jak chcieli, a wybierali kogo trzeba. To skończyło się i już nie powtórzy się, chyba, że zwycięży pisjanizm. Wydaje mi się, Zielony, że nie brałeś nigdy udziału w wyborach i dlatego bzdury wypisujesz, szukając legendarnych i wyimaginowanych ONYCH. którzy i tak wybory sfałszują.

3 2
ID:28820

zielony

@ben Jakov
Ale się porobiło.Teraz głosują na kandydata a posła wybiera Partia.Jeszcze większy przekręt.Więc mi tu nie trukaj.Bo to tobie zwoje przegrzało wiosenne słoneczko.

2 1
ID:28825

dzonny_killer

Szujo... Ty naprawdę mało wiesz o życiu, o historii... Chyba te "solidaruszki" osobiście Cię skrzywdziły... co najprawdopodobniej oznacza, że Ty bądź Twoi rodzice byli w partii i czerpali z niej pełnymi garściami... jeśli było inaczej, to sugeruję studia historyczne... tylko przyłóż się... :p

1 2
ID:28826

Pytanie

Jest coraz więcej takich , którzy wieszczą ,że w tych wyborach platforma tak skończy jak jej ,,prężny '' odzdział we Włocławku ,to znaczy w rozsypce i w wstydzie , czy to aż takie dno?

1 1
ID:28848

babsztylseniorka

proponuje kogos z importu! No chyba ze jeszcze zaufamy dzieciakom albo moze pan SZUJA? O! Kandydat jak sie patrzy! Gebusia pelna jadu ogolne niezadowolenie wiec moze postawic na NIEGO???

1 1
ID:28857

zielony

babsztylseniorka wiesz co , ty się od niego nie różnisz.

0 1
ID:28862

szuja

@dzonny_killer prawda zabolała POgromco czerwieni? Tak złodziejska historia dopiero się warzy w Rosole i to przez twoich ulubieńców Mira, Zbycha,Lecha, Aleksander też nieźle się obłowił............,a złodziei jest bez liku.A jak chcesz wiedzieć to mojej rodzinie majątek zabrano Dekretem/już pisałem o tym/ więc do PZPR nie muszę pałać miłością.
@babsztylseniorka ty to masz chyba rozdwojenie nie tylko jaźni.Hahaha

1 1
ID:28863

pstryk

czyzby? A rozumiesz co piszesz? Hrabia rozparcelowanyhahaha

0 0
ID:28868

dzonny_killer

z całym szacunkiem do kogokolwiek, ale złodziei mira, zbycha, rycha, krzycha, lecha, olka etc. i kogo tylko jeszcze wymienisz traktuję jako złodziei i do moich ulubieńców nie należą... złodzieje są w każdej partii, która jest u władzy, bo wówczas mogą kraść bezkarnie... mimo wszystko karminowych złodziei w skali kradzieży jeszcze nikt do tej pory nie przebił...

nie wiem jak Ciebie Szujo, ale mnie prawda jeszcze nigdy nie zabolała :p choć jak zapewne wiesz są trzy prawdy... :p

0 0
ID:28872

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA