W "Jedynce" tj polskie radio podano informacje iz w calym...

W "Jedynce" tj polskie radio podano informacje iz w calym kraju nastapia podwyzki za zuzycie wody nawet do 15 zl ! W Bydgoszczy nawet wiecej! Te podwyzki to efekt inwestycji jakie w przedsiebiorstwach wodociagowych mialy miejsce! Moze Panstwo wiecie czy Wloclawek tez inwestowal??? Jakos umknelo to mojej uwadze..... a podwyzki tez beda i to ostre! czyzby z rozpedu tylko???

7 komentarzy

zielony

Babsztyl co tobie?

2 1
ID:28861

orinoko

ty zielony czy moze raczej niedojrzaly jestes? Toz pytanie proste bo ceny tak cie walna ze siadziesz z wrazenia bo scieki razy dwa i kobitka pyta! Z tego co wiem zadnych inwestycji MPWIK nie prowadzil ale kto ich tam wie Cholera niezla jazda bedzie jak woda skoczy do gory.....

1 2
ID:28866

skrzat

jestem na swieta u rodzicow i nic sie tu na portalu nie zmienilo.. Dalej bleblebleCzepiacie sie jak rzepy a mama tez o tych bajonskich podwyzkach slyszala i strach blady padli chyba z kapieli w wannie jak przyjade latem nic nie bedzie..TV nic nie mowia a radio zawsze jest szybsze i rzetelniejsze nie zyje samymi politycznymi zagrywkami i bardzo dobrze bo od tej pisowskiej polityki to na wymioty zbiera.

2 1
ID:28870

szuja

@seniorka weź się w końcu zarejestruj bo masz tych nicków jak suczka psiaków.

1 0
ID:28880

kat

We Włocławku wodociągi cały czas inwestują - najwięcej w podwyżki dla zarządu i rady nadzorczej, no i czasami w nowe stanowiska pracy dla różnych "spadochroniarzy", którzy nie załapali się do pracy w urzędach, a mieli obiecaną w związku z wygranymi wyborami. Tak jest we wszystkich spółkach miejskich będących przechowalniami dla czekających na kolejne wybory...

3 0
ID:28887

seniorka

Szuja ja Ciebie tez lubie......A poki co obowiazku nie ma!!!!

0 0
ID:28938

szuja

seniorka Ja- Ninka

0 0
ID:28957

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA