na znanym portalu yt wpiszcie polska się budzi naprawdę...

na znanym portalu yt wpiszcie polska się budzi naprawdę już czas obalić ten chłam w końcu zawalczyć o swoje a nie o rację Po i Pis , Egipt na Facebooku się zgromadził i obalił to kłamstwo ,ale jak patrze na nasze komentarze ,zawiść , jeden drugiego by utopił naprawdę zal mi za co walczyli ci nasi dziadkowie ,nas powinni zgładzić i tka zrobią ,gardzę brzydzę się polaczkami najgorszy naród pod słońcem

7 komentarzy

peja

Jeszcze jeden zapszaniec.

2 2
ID:28936

seniorka

az dreszcze przeszly mi po plecach! Proponuje kanape u psychoanalityka i jestem gotowa Twoje leczenie sponsorowac mimo ze moze mnie to niezle rabnac po kieszeni bo leczenie przewiduje dluuuuugie! Zglos sie adolfie czekam omowimy szczegoly !!!

1 2
ID:28940

szuja

Z tym zgładzeniem to przesadziłeś.Nie porównuj też nas do Egiptu . Egipcjanie to 7tys lat kultury. My dalej wg. niektórych posłów jesteśmy dzikim krajem.Haha

1 1
ID:28948

wojtalik

słuchajcie może i trochę go poniosło ale dużo ma racji

1 1
ID:28963

dzonny_killer

Coś Ci Szujo ostatni polski kuleje... po "wg" kropek nie stawiamy... ale skąd Ty to możesz wiedzieć? :p
Ponadto osadnictwo wczesnorolnicze zakładało swoje komory na terenie obecnego Egiptu już ponad 8 tys. lat temu, ale te tysiąc latek przecież nie ma żadnego znaczenia... :p (zaraz będzie, że się czepiam... chyba fotoradar przeniosę do innej atrapy :p)

0 0
ID:28969

donek

Szuja: dzisiejsi "egipcjanie" maja malo wspolnego z egipcjanami.To tak jak czlonkowie PZPR (gorka) ma malo wspolnego z patriotyzmem

http://www.historycy.org/bez_grafik/index.php/t47583.html

Poczytaj sobie o mieszkacach Egiptu kiedy i dzi. Google twoim przyjacielem jest.

0 1
ID:28986

szuja

@atrapa killera, uwaga słuszna.Ale ....jeżeli *polskiego* ,to już w tym kontekście j. polskiego.
@donek ,kultura to nie dzwonek.Jesteś tabaka.

0 0
ID:28996

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA