nowy prezes spółki oczyszczającej miasto sprawił sobie...

nowy prezes spółki oczyszczającej miasto sprawił sobie nową furę. patrzcie jak szybko zarobił na tak drogie auto, kilka miechów i furka jak sie patrzy. nieładnie, oj nieładnie. Niektórzy nie mają co do garnka włożyć, a ten oprócz bardzo wysokiej pensji szefa miejskiej spółki ma jeszcze baaaaardzo wysoką policyjną emeryturę. Mało mu? Oj kolesie komuniści pięknie się ustawiają na stołeczkach...SLD won z miasta!!!

16 komentarzy

ben Jakov

Nie ma to jak czysta, niewinna polska zawiść bezinteresowna...

6 7
ID:28944

szuja

Co jak co, ale albo 7 patoli z MSWiA albo odnowa do rooboty.Nie dziwiłbym się zwykłemu szaremu policmajstrowi,niech sobie dorobi .

5 4
ID:28945

orinoko

Pogielo cie czlowieku????? To wlasnie za komuny bylo rowno dla kazdego! Jak Boga kocham ale zaden Anglik w ten sposob nie powie o krolewskiej rodziniea TEZ JA utrzymuje! Ludzie wy cofacie sie w rozwoju i caly czas zazdrosc przez was przemawia. O tym jak pracuja ,ile godzin jak musza glowkowac to juz sie nie mysli! Jakos roboty nikt nie zazdrosci tylko efekty kola w oczy..jezu ty widzisz i nie grzmisz!!!!

5 7
ID:28951

dobre

Zawisc?

Nie mowimy o posadzie na ktora zapracowal a o posadzie ktora dostal, za wiernosc, partie itp.

We Wloclawku do spolek sie normalnie nie dostajesz. Mozesz byc imbecylem ale jak masz legitymacje w dobrym kolorze to bedziesz milionami zarzadzal.

6 6
ID:28958

dzonny_killer

...i tysiące za nic dostawał... :p Nikt nie zazdrości roboty, bo przecież gość nic nie robi, więc można pozazdrościć zgarniania kasy za nic... tak to każdy by chciał i tak własnie było za komuny... Orinoko... jesteś bezbłędnym przykładem... za tekst "równo dla każdego" powinieneś wygrać jakiś konkurs humorystyczny :p No chyba, że sam prezesik ukrywa się pod tym nickiem :p
Pokaż mi przeciętnego policjanta, który ma tak wysoką emeryturę... tylko żal, że platfusy przez te lata nie potrafiły nic z takimi zrobić... :(

2 2
ID:28964

Pytanie

A co to za auto i ile może kosztować ?

1 3
ID:28975

sanikowiec

thieves, policyjną emeryturę ma jego zastępca, co ci się pomyliło...

1 1
ID:29000

seniorka

Nic nie stoi na przeszkodzie aby ktos z Was otworzyl konkurencyjan firme!! Trzeba kolo tego pochodzic ale zakazu nie ma ,malo tego srodki unijne tez dostepne wiec w czym macie problem??? Manna z nieba to tylko w Biblii> Gdybym byla cit mlodsza pomyslalabym o takim interesie.. Radze skorzystac z podpowiedzi a nie bic piane i nic nie robic...Powodzenia

2 2
ID:29003

RODAK

wSTYD JAK SIE CZYTA TE SLOWA ZAZDROSCI POLAK W OJCZYZNIE CZY ZA GRANICA TAKA SAMA MENDA ZAZDROSCIC TYLKO UMIE TRZEBA BYLO SIE UCZYC I OD SIEBIE WYMAGAC TO BY SIE TEZ ZARABIALO A NIE CALE DNIE POD KIOSKIEM Z PIWEM

1 3
ID:29011

szuja

Widzisz seniorka ,tylko gzie ukraść ten pierwszy milion żeby dostać wsparcie z UE ?

3 1
ID:29016

w.t.f.

buahahah, rodaku

akureat znam tego pana i zaręczam ci ze mam o wieeeele lepsze (i "wyzsze") wykształcenie od niego. Mam jedną wadę. Nie byłem nigdy przydupasem żadnej maści polityków, nie byłem MILICJANTEM, nie układałem się nigdy z nikim bo mam swoje zasady i kręgosłup moralny. Nawet nie wziąłbym roboty danej, nie satysfakcjonowałaby mnie w ogole. Tu nie chodzi o zazdrość czy zawiść. TU CHODZI O TO , ŻE TACY JAK ON (OK 9 KOŁA POLICYJNEJ EMERYTURY) ZABIERAJĄ PRACĘ MŁODYM I LEPIEJ WYKSZTAŁCONYM, BO TAK. BO KUMPLE Z SLD TAK POSTANOWILI, ŻE KOLEŻKA MA ZARABIAĆ NIE 10000 NA MIESIĄC A 20000.

więc rodaku skoro dla ciebie to jest normalne, to sory, ale jestes troche nienormalny

2 2
ID:29018

dzonny_killer

no chyba, że "rodak" to owy milicjant :p wtedy oczywiście nie sposób go nie zrozumieć :p

1 1
ID:29021

szuja

@~RODAK
Ty jesteś wrzodak ,nie rodak.
Może nawet czyrak,bo myślisz nijak.
Tak cię pogięło,
Że to co u góry na dół spłynęło.
I nie pisz ciumoku dużymi literami.
Bo widać zaraz kto stoi pod kioskiem z tymi piwami.
Buhaha

2 1
ID:29023

seniorka

a fe! Wiecej optymizmu kochani! A co do wskazowek gdzie ukrasc i jak no to informacja poufna drogi Szujo. Jedno wiem na pewno nie kazdy dobrze sytuowany to z.... czy "prz......" to czyste uproszczenie i 55 chyba lat komunizmu.....

1 1
ID:29028

rodak

SZUJA niech sie buja nawet nie czujesz jak rymujesz i bez ciumokow bo ja cie koles nie obrazam wiec nie znizaj sie do poziomu zero tyle w tym temacie a jakimi literami pisze to cie ....... obchodzi

1 1
ID:29035

dzonny_killer

rodaku...
Szuja zszedł jeno do twego poziomu
dosyć niskiego, więc nie mów nikomu,
bo się wyda. Zasłaniając się browarem
pokazałeś, że poglądy masz stare.
Ludzi mendami nieładnie nazwałeś
ale za ciumoka już się obraziłeś...

Szujo cieszę się, że wracasz do właściwej kondycji psychicznej :p

0 0
ID:29036

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA