@seniorka ,żeby się zarejestrować ,trzeba najechać...

@seniorka ,żeby się zarejestrować ,trzeba najechać strzałką na prawy róg ekranu tam gdzie jest napisane po polsku *zarejestruj* i kliknąć lewym przyciskiem myszki.

3 komentarze

seniorka

mam prawo jazdy innej kategorii i nie mam zamiaru na nic najezdzac w zaden rog mily kolego! Jak ustawowo bedzie taki obowiazek zrobie to ale teraz nie wymusisz niczego bo mam takie "kaprycho" ok? No! a jak podobal sie wczorajszy mecz? postawilam na zdawalo sie pewniaka Barse i... dostalam po kieszeni! Futbol dlatego jest piekny prawda! Szkoda ,ze Real "zmarnowal" puchar...ale to chyba jakis znak! Juz doczekac sie nie moge Euro mam wejsciowki i mysle ze to bedzie wspanialy urlop!! Lubisz pilke kopana????

0 2
ID:29024

dzonny_killer

wybaczcie "gołąbeczki" wejście w Wasze "gruchanie"... ale gdyby Seniorka nie odniosła się do meczu... Czyżbyś była fanką Barcy? Owszem football jest piękny, szkoda tylko, że nie można tego powiedzieć o przebywaniu na boisku ludzi w białych koszulkach dowodzonych przez herr Mu... Pokazali co dla nich puchar znaczy... :))) Oryginału już nie zobaczymy! :)))

0 1
ID:29040

orinoko

Ale ktos sie uparl, zebym zalogowala sie!"Ukradziono" mi login...ech Szuja Szuja!Dzonny.... "gruchanie" jak to okresliles nie jest zabronione i chyba nie jest tez szkodliwe... No dobra spoko! Owszem jestem fanka Barsy i liga angielska to dla mnie bodzec do zycia!!!Przeczytalam Twoj link i...zawarta jest w nim jakas grozba? Boze drogi widze ,ze pilka nozna mnie uratowala wiec jak jej nie kochac???Co do pucharu to chyba "wypadek przy pracy" nie celowe dzialanie!! Zbyt dlugo na niego czekali...Oryginalu zal fakt! Acha sory ze pisze BARCA przez "s" ale jest to dozwolone..o ile sluchasz Bralczyka....

0 2
ID:29055

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA