Dochody za rok Michal Pietraszewski - MPEC...

Dochody za rok
Michal Pietraszewski - MPEC prezes
http://www.bip.um.wlocl.pl/pliki/dokumenty/osw2010/spolki/pietraszewski_19_04_10.pdf
dochod za rok:
169965 PLN

Stanislaw Pawlak - MPEC czlonek zarzadu
http://bip.kujawsko-pomorskie.pl/files/oswiadczenia/radni/2010n/pawlak.pdf
dochod za rok:
139378 PLN

Krzysztof Kukucki - MPEC - cos tam od czegos tam
http://www.bip.um.wlocl.pl/pliki/dokumenty/osw2011/rada/kukucki_08_12_10.pdf
dochod za rok:
32816,15
Przyjacielem Paluckiego dobrze byc

15 komentarzy

kat

Proszę jaki majątek zgromadził Michałek przez 15 lat pracy - niech mi ktoś powie,że to tylko z pensji... liczyć potrafię i jakoś nie dopinają się te kwoty, no chyba że pan Jerzy dołożył trochę swoich "drobnych"...

3 3
ID:29072

Pytanie

Jak się chłopaki ,,starają '' to mają ,ale tylko ci z ,,ksiażeczkami'' i ,,letygimacjami'' .....

2 2
ID:29077

rozczarowany

taki jest włoclawek. Jak się młody chłopak, jak pan Kukucki dorobi, to zaraz się pojawią zawistnicy, którzy stwierdzą, że dlatego, że zna prezydenta. Dlatego to miasto tak cienko przędzie, jest najbardziej zadłużone i się wyludnia

4 3
ID:29094

mały

Do analizatora. Proszę pokaż swoje dochody. Pozdrawiam

3 2
ID:29096

krytyk

A na czym sie Pan Kukucki dorobic jak nie na znajomosci z Paluckim i czlonkostwie w SLD?
Kazda jego praca zostala mu dana. Dotacje na przedszkole? Chyba nie znasz tematu, wielu chcialo, wybrani dostali.
Kukucki do tortu jeszcze chyba nie zostal dopuszczony. Przy stole siedza 3-4 osoby i tak ida drzewka na bulwary po 1800zl.

4 2
ID:29101

mały

Analizatorze - Przeanalizuj zarobki wszystkich a nie wybranych tendencjnie osób. Dobrzy menadżerowie w przedsiębiorstwach nie bedą przecież pracować za marne grosze. Zobacz ile zarabiają prezesi w bankach. Pozdrawiam

1 1
ID:29121

Onufry

Sprawdziłem. Jednak lepiej być przyjacielem Zbonikowskiego, bo nawet on sam wziął z naszych kieszeni 173`087,28 PLN za ubiegły rok , co jest kwotą wiele wyższą niż Pałucki a odpowiedzialności praktycznie żadnej. Wręcz przeciwnie, nawet za dzialalność na szkodę nic mu nie można zrobić.
Dochody przyjaciół:
Borowiak Joanna - 68`796,50
Chmielewski Jarosław - bez kwalifikacji - 128`069,08
Kazimierczak Andrzej - 96`000,00
Krut-Horonziak Olga - 75`269,10
Krzemieniewski Stanisław - 70`495,28
Stelmasik Marek - bez kwalifikacji - 132`278,20 (za 2009)

1 1
ID:29122

dzonny_killer

Onufry jakiś Ty wybiórczy, jakbyś założył karminowe ukulele... zatem ja również pozwolę sobie poprzeglądać oświadczenia majątkowe... i co widzę:
Wawrzon - siedzi w 4 spółkach... dostaje niby niewiele... 2 tysie miesięcznie, z tym że jak ktoś jest od wszystkiego, to jest do niczego... ciekawe czy podobnie do lekarzy wyrabia np. 25 godzin na dobę... do tego dochodzi ponad 3100 zł do ręki miesięcznej emeryturki... za "nic" się tyle nie dostaje... dodaj obecne uposażenie przewodniczącego rady... i co? nie warto być kumplusiem pały?
Borowiak - ona przynajmniej porządnie wszystko rozpisała... czego się tam doczepić? diety radnej, czy pensji nauczyciela? umowy o dzieło? no nie bądź śmieszny...
Bieńkowski - skoro Kazimierczak, czy Stelmasik to i jego powinieneś uznać za kumpla Zbonika... ale co? nie pasuje do układu? no tak... z najniższą krajową co miesiąc se chłopina szaleje... dopasowujesz wybraną rzeczywistość, aby oddała karminową ideologię - istny qqcki z ciebie wyszedł...
Chmielewski - to z pewnością kumpluś zbonika... to chyba jedyna twoja najprawdziwsza prawda... nie znam jego kompetencji, sposób otrzymania pracy nie powinien cię dziwić... podpatrzone u komuszków?
Grządziel - ups... kolejny kurczę nie pasujący do TWOJEGO schematu... 81 mln zł i 1,6 mln euro "zasobów"... ale to zapewne pikuś... dochód 800 tys. to około 20 średnich krajowych... ale to kumpluś pały i na dodatek zarabia najwięcej we Włocławku, więc uznałeś, że lepiej go pominąć?
Hupało - wypomniałeś nauczycielce Borowiak 68 tys., ale kumplusiowi pały już zapomniałeś, czy tylko "przez przypadek" przeoczyłeś 95 tys. To też nauczyciel, więc można łatwo porównać... jakoś finansowo kumpel pały ma lepiej niż kumplusiowa zbonika...
Kazimierczak - ciekawi mnie określenie go mianem kumpla zbonika... zapewne ów załatwił mu pracę w prywatnej firmie... szacun koleś! (tylko nie zarzucaj mi Grządziela... zrobiłem to celowo)
Kołodziej - w końcu z pisu, czyli musi być koleś zbonika, ale co to? pracuje na uczelni, gdzie zarabia aż ~40 tys. To i tam sięgnęły macki zbonika??? WOW, ale ma chłopak znajomości, tylko czemu nie jest prezydentem...?
Kukucki - mój idol :))) W zeznaniu podaje, że jest TYLKO radnym, ale dochody ma 2!!! Łącznie jakieś 4700 miesięcznie. Nieźle jak na młodego, niezwykle doświadczonego i wykształconego... acha zapomniałbym o wspaniałych kompetencjach i nic nieznaczącym wsparciu pały... :p
Mielczarczyk - porządny, lojalny emeryt... prawie 4 tys./m. Szacun!!!
łOsiński - co to jest 130 tys. za podpisanie lojalki pale...
Raczyński - prawie 67 tys. za bycie rencistą, członkiem, zarządu SM Południe, za pół etatu w Zarządcy i radzenie... jak na 62 letniego kumplusia pały to bardziej niż dobrze!
Rutkowska - kolejna nauczycielka kumpela pały i 4700zł/m-c.... i dobrze, bo można porównać... Borowiak ok. 3000/miesiąc... no to czyim kolesiem lepiej być???
Stelmasik - kumpel zbonika? bo w WORDzie siedzi? czemu za 2009 rok, skoro jest za 2010? Bo jest tam mniej? niewiele, ale mniej :p
Stocki - a czy to nie kumpel zbonika? raczej tak, ale znów ci nie pasował do "układu"? z 24tys. za rok? O ile taki np. Kukucki jest od niego lepszy? i w czym? bo zna pałę? ma lepszego protektora? szersze plecy? hahaha
Pałucki - sam boss miał prawie 150tys., ale to było dla niego za mało, więc koledzy radni za NIC (co widać) podnieśli mu w tym roku wynagrodzenie!!! MEGA SZACUN za honor i godność, które są na odpowiednim miejscu!!!

O prezesach spółek nawet nie chce mi się już pisać :p
Jakby to zaśpiewał Jachimek: "Złoooo!"

2 0
ID:29130

krytyk

Kazimierczak Andrzej - 96`000,00 (komercyjna firma, bez majatku miejskiego, zarabial tyle zanim zostal radnym a chyba nawet czasem wiecej)
Krzemieniewski Stanisaw - 70`495,28 (dzialalnosc gospodarcza, bez majatku miejskiego)
Stelmasik Marek - bez kwalifikacji - 132`278,20 (tu racja, typowo polityczna dzialka)
Krut-Horonziak Olga - 75`269,10 (teraz ja to boli, a bylo tak fajnie jak reka Pana byla przychylna)
Chmielewski Jarosaw - bez kwalifikacji - 128`069,08 (tyopowo polityczna dzialka)
Borowiak Joanna - 68`796,50 (nauczycielka, czy ja wiem czy to z przyjazni)

Patrzac na to powyzej, SLD kosi na max, PIS nie gorszy, PO albo nie potrafi sie ustawic albo nie jest tak bezczelne (ale to tylko lokalnie, w skali kraju nie pierdziela sie z tortem)

1 1
ID:29131

Licznik

Przyjaciol Andrzeja u nas wiecej i to zdecydowanie i to wszystko na nasz koszt.

0 1
ID:29133

kat

A "bajlando" trwa do następnych wyborów, kiedy "ci państwo" znów będą zabiegać o względy włocławian w większości zarabiających około 12 tysięcy zł na rok!

0 1
ID:29135

Pytanie

A jak na tym tle wyglądaja ci ,którzy na nich tyrają -czyli szeregowi pracownicy samorządówki - NAJNIŻSZA KRAJOWA + obiecanki cacanki podwyżek na świętynigdy -czy prezydent tego nie widzi ? Wstyd panowie i panie ! Wstyd !!!!!

1 1
ID:29142

romek

Człowieku - nie udawaj ...... Dotacja na przedszkola wynika z ustawy, a nie z czyjejś decyzji. Każdy, kto spełni wymogi sanepidu i straży pożarnej dotację otrzyma.

1 0
ID:29192

do kat

licząc najniższą krajową przez 12 miesięcy to daje kwotę 16632 zł. rocznie

0 0
ID:29196

dzonny_killer

@do kat - dlaczego używasz populistycznego języka? albo nie masz pojęcia o czym piszesz, albo robisz z siebie głupka... najniższa krajowa rocznie daje kwotę 12.388,08 zł. Każdego pracownika interesuje kwota netto, czyli tyle, ile dostaje do ręki... a nie stylowe farmazony jakie m.in. ty głosisz.... :p

0 0
ID:29197

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA