malo nie spadlam z kanapy sluchajac bezczelnej wypowiedzi...

malo nie spadlam z kanapy sluchajac bezczelnej wypowiedzi Kaczynskiego! Arogancja i buta ,ze tylko w m..e lac! Jasnie pan posel nie bedzie CZASU tracil w Sejmie bo ma wazniejsze sprawy do zalatwienia i nie za to pobiera pensje! No do diabla ciezkiego to jego zas.....ny obowiazek bo za BYCIE w Sejmie te pensje dostaje! Jak widac laske robi ze jest w pracy ,ktora DALO mu spoleczenstwo! Jak tak dalej panowie "szlachtaposelska" beda sie zachowywac? Ta bezradnosc wscieka mnie....

12 komentarzy

...

seniorka mówi że kaczyński "łaske robi" haha

2 0
ID:29210

ben Jakov

Obawiam się, Seniorko Czcigodna, że wpadła Pani w to, co pisjaniści nazywają "przemysłem nienawiści"; przecież sam Cudownie-Ocalony-Premier-Prezes-Prawie-Prezydent, Jarosław Chwilowo-Odmieniony-Kaczyński powiedział o sobie, że jest w nim "same dobro"...

3 1
ID:29211

moher

SeniorkoFC ubolewamy nad twoim stanem psychicznym,nie zrb sobie krzywdy!, nie wciekaj si ,nie spadaj z kanapy.Suchaj tylko marszaka sejmu Stefana Myszkiewicza Niesioowskiego,on jest lekiem na cae zo

3 5
ID:29212

Maniek

Seniorka na prezydenta !!!!! a jej tubą ben jakov z intelektem dobrym do zapyziałego kibuca.

1 1
ID:29232

seniorkaFC

najpierw zapytaj mnie czy mam ochote Manku i nie rozporzadzaj moja osoba jasne?? No! Moherku nie martw sie o moj stan psychiczny tak ogolnie bo jest ok to chwilowe bylo i postaram sie ogladac Kaczora tylem obiecuje> A za troske dzieki to mile...mimo wszystko!Ben... w

3 0
ID:29235

szuja

Ale pojechali .... na seniorce a gamonie ,że nawet leszcze się umywają w słonej wodzie jak śledzie.Seniorka jakbyś pisała z polskimi literami ,to ta niekumata część przybłędów na forum jakoś by się domyśliła o co chodzi w tym artykule. Nie każdy (skromnie napiszę ) jest tak oblatany i inteligentny jak szuja. Hahaha

3 0
ID:29251

dzonny_killer

widzę Szujo, że przynajmniej skromności Ci nie brakuje :p

2 2
ID:29273

Henryk

do- szuj...
szuja gamoniem to widocznie jesteś " ty" jeżeli nie widzisz i nie czytasz co twoi pobratymcy z tzw. (po} robią w naszym państwie. Zdejmij z oczów przysłony a zobaczysz faktyczny obraz naszego kraju. I jeszcze muszę Ci zwrócić uwagę, nie nazywaj na forum piszących- przybłędami - a może Ty jesteś tym niepotrzebnym na tym forum .Szuja twoja inteligencja i oblatanie stawia Ciebie pod znakiem ?.
Przepraszam jeśli Cię uraziłem, nie musisz mi odpowiadać, pozdrawiam.

0 1
ID:29281

dzonny_killer

hje hje hje... szuja i po! hahaha...

0 1
ID:29284

szuja

@ Heniu buźko ty moja,ja i PObratyńcy typu @dzonny albo @grabaż jak zabawa ,to dla was arbuzy.

0 0
ID:29300

dzonny_killer

Ty się Szujo nie wyzywaj, bo kto się przezywa sam się tak nazywa, czy jakoś tak to leciało :p

0 0
ID:29303

szuja

Leciało .Bo już dno zardzewiało i wyleciało.Oj dzonny.

0 0
ID:29374

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA